M. Toman 84.
1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 10:30

17.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Vajgaru to padalo až v poslední desetiminutovce


Branky


26

Souboj celků z opačné poloviny tabulky nabídlo druhé jarní kolo. Do Jindřichova Hradce zavítaly dobře hrající Přeštice, které chtěly maximálně bodovat. To samé ale chtěli domácí, a tak se dal čekat vyrovnaný zápas. Oba góly padly až v samém závěru, a tak o plusovém bodu rozhodovaly penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

První poločas nabídl územní převahu mírně favorizovaných Přeštic, které držely více míč, ale do výraznější šance se nedostaly. Domácí defenziva působila vcelku kompaktně a soupeři nedovolila skórovat. Příliš rušno nebylo ani na druhé straně, a tak se šlo do kabin za bezbrankové remízy.

Vše podstatné se odehrálo na konci

Druhá polovina byla ze strany domácího Jindřichova Hradce lepší. Právě svěřenci Marka Černocha převzali herní iniciativu a byli nebezpečnějšími. Po hodině hry to hezky z dálky zkoušel Janák, jehož pokus Růžička vyrazil do míst, kde byl Votava. Ten ale poslal loptu jen do brankařovo náruče. Domácí si vytvářeli tlak, přišly i další šance, ale ty nebyly proměněny, a tak hosté trestali.

 

V 82. minutě zahrával Blahoudek rohový kop na zadní tyč, kde se nepohodl brankář s obráncem a Přibáň vstřelil důležitou branku - 0:1. Exekutor standardních situací opět ukázal, jak je pro svůj tým potřebný. Netrvalo dlouho a domácí se vrátili do hry. Na konci pěkné kombinační křídelní akci byl Toman, který propálil Růžičku a bylo srovnáno - 1:1. V samém závěru bylo rušno znovu před Růžičkou, ten ale střelu vyrazil na roh a o plusovém bodu rozhodovaly penalty, ve kterých byly úspěšnější Přeštice.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichův Hradec 1910
Marek Černoch, trenér: "S bodem jsme spokojeni. Šli jsme do zápasu s tím, že chceme bodovat. Proti nám stály výborné Přeštice, které potvrdily kvalitu a ukázaly, proč jsou v divizi tam, kde jsou. V prvním poločase měli hosté platonický tlak a celkově se hrálo bez větších šancí. Druhý poločas byl opakem, do něj jsme vstoupili lépe my. Měli jsme šance, které jsme bohužel neproměnili. Z našeho tlaku jsme inkasovali, ale ihned se nám podařilo vyrovnat. Do poslední minuty bylo o co hrát a následné penalty jsou jen loterií."




Sestavy


FK Jindřichův Hradec 1910
J. Hulík [-] - T. Jindra [-] (71. O. Blažek [-] ) , P. Řehoř [-] , M. Janák [-] , V. Kněžínek [-] , M. Toman [-] , R. Tomek [-] , J. Chalupský [-] , I. Lukoki [-] , F. Votava [-] , M. Völfel [-]

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - M. Růžička [-] , L. Mudra [-] (72. Z. Sýkora [-] ) , T. Přibáň [-] , M. Suchý [-] , T. Skála [-] , T. Kristl [-] , I. Blahoudek [-] , M. Strejček [-] , J. Bešta [-] (64. J. Petr [-] ) , J. Duchek [-]

ŽK: 58. P. Řehoř , 90. J. Chalupský - 80. M. Suchý .
Hráči zápasu: I. Lukoki - I. Blahoudek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šob Aleš - HALEŠ Vladan, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 3. 2019 16:48
Dobrý výkon podal golman Růžička, jak v zápase tak při penaltovém rozstřelu.

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Marek Skopový
Tip experta: výhra hostů

Přeštice se nenechají zaskočit a s přehledem vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích