Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2015 17:00

16.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž lídra velmi potrápila a neměla daleko od vítězství, nakonec ale stejně prohrála, Částkov svého přemožitele opět nenašel


Branky


0

Janým favoritem v utkání byl hostující Hraničář, ale ani Stráž není slabým týmem a rozhodně to nechtěla dát svému soupeři zadarmo. A málem vyšlo Sokolu i něco skutečně nečekaného, v utkání proti Částkovu měli totiž velikou šanci stát se prvním přemožitelem hostů. I když měli Částkovští, co se týče vstřelených gólů, celý zápas navrch, Stráž se jich pevně držela. Utkání nakonce skočilo výsledkem 3:4, a kdyby Stráž proměnila penlatu, mohlo být vše jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání bylo hodně vyhecované a oba celky hrály v plném nasazení. Ale po střelecké stránce byl už od počátku trochu šťastnější Částkov. Nejprve otevřel skóre v desáté minutě Boček a už o chvíli déle zvyšoval Štípek. A poté, co Stráž neproměnila svou penaltu, se odcházelo do šaten za stavu 2:0 pro Částkov, což bylo pro hosty velmi slibné.

 

Avšak ve druhé půli pokračovala Stráž ve stíhací jízdě, kterou započala už před přestávkou a brzy to přinaslo ovoce. Domácí dokázali vsítit kontaktní branku a byli zpět v utkání. Ale poté přišlo něco nepříjemného, Částkov dokázal zvýšit zpět na rozdíl dvou branek po zásahu Bočka a Stráž opět ztrácela více, než by chtěla. Avšak nevzdala se a dokázala opět snížit na rozdíl jedné branky, ale opět ne na dlouho, Bydžovský se dokázal prosadit také a zvýšil na 4:2 pro svůj tým. Poté už Stráž akorát dokázala v závěru upravit na konečných 3:4.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Aleš Rada (Sokol Stráž): S výkonem jsem spokojen, až na svou nepovedenou penaltu, kdy jsem trefil tyč. Konečně jsme ukázali fotbalovost, ale i bojovnost. Myslím, že za druhý poločas jsme si zasloužili alepsoň bod.

TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík (Hraničář Částkov): Byl to vyhecovaný a vyrovnaný zápas, který by si zasloužil asi remízu, ale v koncovce jsme byli šťastnější a proto jsme vyhráli. Oni nedali penaltu a zkrátka měli smůlu.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - M. Lapský [-] , O. Pták [-] , V. Svoboda [-] , M. Gesl [-] - B. Borys [-] , M. Jedlička [-] , F. Veselý [-] , K. Pták [-] - D. Vitoň [-] , A. Rada [-]

TJ Hraničář Částkov
D. Valenta [-] - D. Štípek [-] , P. Hrabovský [-] , P. Sňozík [-] , J. Říha [-] - T. Kopecký [-] , A. Herout [-] , L. Bydžovský [-] , P. Jakubec [-] - J. Boček [-] , M. Papoušek [-]

ŽK: 32. P. Hrabovský . ČK: 66. P. Hrabovský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.