Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mládská rezerva porazila rezervu Týna a přiblížila se k záchraně


Branky


14

Hodně útočně laděný fotbal měli možnost vidět diváci v Mladém. A k radosti fanoušků to byli právě domácí, kdo určoval tempo hry. Výsledkem je překvapivě hladké vítězství devátého Mladého nad dvanáctou Olympií 5:2. V utkání se dvěma góly blýskl útočník Josef Vokáč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Mladé B
Miloš Schuster (hráč): Soupeř přijel s jedenácti lidma a z toho se dva zranili v průběhu první půle. Fotbal to nebyl moc koukatelnej, ale co čekat když hrajou dva týmy, který jsou dole v tabulce. Pro nás je důležitý, že jsme vyhráli a trochu si pomohli v těch záchranářských bojích.

FK Olympie Týn nad Vltavou B
Lukáš Ponec (hráč): Po sedmi bodové šňůře jsme chtěli bodovat i v Mladém v přímém záchranářském boji. Bohužel jsme lepili sestavu a vzešlo z toho pouze 11 hráčů. Kvalitu zápasu přesně odrážela (ne)pohoda, ve které se obě mužstva nachází. V prvním poločase plného nepřesných zakončení na obou stranách dokázali domácí vstřelit 2 branky, my jsme pouze snížili zásluhou Jardy Broma, který krásně prokličkoval půl hřiště a nemýlil se. Ke konci první půle se nám zranil kapitán J. Maruška a Vlasta Švík, což ovlivnilo další průběh zápasu. Do druhého poločasu jsme nastoupili pouze s devíti aktivními hráči. Od té doby začalo Mladé přebírat otěže a vsítilo další branky. My jsme se snažili rvát i v tomto počtu a co nejvíce zatápět domácí obraně. Po pěkném průniku Davida Marušky se nám podařilo pouze kosmeticky upravit skóre. Kdybychom celý zápas hráli v optimálním počtu hráčů, tak věřím, že nějaké body odvezeme. Bohužel se tak nestalo a my teď musíme zabrat v nadcházejících dvou domácích utkáních a urvat 6 bodů.



Sestavy


SK Mladé B
L. Dvořák [-] - F. Červený [-] , J. Kotzina [-] , L. Szojka [-] , M. Zemek [-] , T. Linhart [-] , M. Schuster [-] , M. Pešek [-] , P. Schuster [-] , L. Vraný [-] , V. König ml. [-]

FK Olympie Týn nad Vltavou B
M. Kubík [-] - M. Ponec [-] , L. Pavlovič [-] , L. Ponec [-] , V. Švík [-] , J. Brom [-] , D. Maruška [-] , M. Vlk [-] , J. Vanda [-] , . Blecha [-] , J. Maruška [-]

ŽK: 87. M. Vlk .
Hráči zápasu: L. Dvořák , F. Červený .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - VONDRA Ladislav (N), KLIČKA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Jan Valenta

Expert: Jiří Tomášek
Tip experta: výhra domácích

Komu se povede vyhrát, tomu se bude moct zase o trochu líp dýchat. Týn sice v minulém kole dokázal obrat o body válec z Borku, ale tentokrát hrají, na rozdíl od domácích, zároveň s áčkem. Mladé vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích