1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány se stále nezastavují


Branky


75. Z. Řehák - 20. P. Buršík , 33. P. Čablík (vl.) , 56. M. Slezák , 59. M. Balík
11

Čtvrtou výhru za sebou si připisuje po nedělním duelu s rezerovu Slaného válcující SK Lány, které se derou do horní poloviny tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lánský nástup a vlastňák

Lány vyvíjely hned od začátku zápasu tlak, kterého se hráči Slaného zřejmě zalekli a nechali si dát od Petra Buršíka ve dvacáté minutě branku. Nešťastně pro domácí pak také skórovla po půlhodině hry Pavel Čablík, nicméně do vlastní branky, čímž navýšil náskok hostů na 0:2.

Penalta, navýšení a čestný gól

Druhá půle zápasu přinesla ze začátku vesměs to samé. Slaný kopal penaltu, ale brankář hostů ji vychytal. Lány se rychle dostávaly vpře a do šancí, z nichž s ejednu podařilo v 56. minutě proměnit Miroslavu Slezákovi, 0:3. Neporodleně poté následovala další střela, tentokrát od Miroslava Balíka, a ten ještě navýšil náskok hostů na 0:4.

 

V 75. minutě získal ještě čestný gól hráš hostů Zdeněk Řehák efektní střelou z dálky, leč to už na výhru nestačilo a SK Lány si zaslouženě odvezly 3 body.



Ohlasy k zápasu



SK Lány
Jaroslav Cafourek, trenér: „Z mého pohledu si Slaný B dnes vůbec nezasloužil vyhrát. Neměli žádné šance a myslím si, že neměli na to, aby naše mužstvo porazili. Penalta v druhém poločase sice byla hodně sporná, ale dopadlo to pro nás dobře, čili se k tomu nechci vracet. Mužstva z vrchu tabulky si budou muset zvyknout, že do těchto duelů budeme od jara promlouvat.“



Sestavy


SK Slaný B
M. Sábl [-] - Š. Jungmann [-] , F. Novotný [-] , M. Žahour [-] (62. M. Hrůnek [-] ) , M. Zelenka [-] , L. Volf [-] , P. Čablík [-] , J. Peška [-] (46. A. Beneš [-] ) , Z. Řehák [-] , T. Zíma [-] , J. Krym [-]

SK Lány
F. Javůrek [-] - J. Mušálek [-] , K. Tetour [-] , P. Buršík [-] - M. Slezák [-] , Č. Dolák [-] (72. L. Mocsonoky [-] ) , M. Petr [-] (87. J. Vrbeník [-] ) , M. Cafourek [-] , J. Matějka [-] - M. Balík [-] (90. J. Krátký [-] ) , M. Reichl [-]

ŽK: 37. J. Krym , 59. M. Žahour , 72. P. Čablík , 78. A. Beneš - 41. J. Mušálek , 48. F. Javůrek .
Hráči zápasu: J. Mušálek , M. Cafourek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: OBRAJTR Tomáš - BRAUNŠVEIG Vojtěch, ZUSKIN Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tadeáš Bednarz

Expert: Václav Švelch
Tip experta: výhra domácích

Lány, zdá se, přes zimu ještě posílily a na jaře navázaly na dobrý závěr podzimu. Avšak typuji, že rezerva Slaného bude na svém širokém hřišti nad jejich síly a v jarních odvetách vyjdou poprvé naprázdno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích