Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2019 17:00

30.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříč deklasovalo šesti góly Tuchlovice, sám Trpišovský dal čtyři


5

Tuchlovice - O nic nehrající Tuchlovice přivítaly nejlepší tým jara, který potvrdil svou skvělou formu a pohodlně bez větších problémů vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trpišovský k neudržení a Poříčí dalo čtyři branky

Zápas, kterému předcházely v sobotu dokopné obou týmů vyšel lépe pro hosty. Již v 5. minutě řekl své první slovo Trpišovský, když si udělal kužele z několika hráčů a levačkou poslal míč do sítě - 0:1. Ve 12. minutě se kanonýr hostí prosadil znovu, když převzal dlouhý výkop brankáře Tlamichy a samostatný únik zakončil nechytatelně - 0:2.

 

Poříčí kontrolovalo hru, typicky pro své barvy kombinovalo a ve 4é. minutě vedli hosté již o tři branky. Přímý kop propálil zdí Verner a míč skončil až za zády Weissera - 0:3. To ale nebylo v prvním poločase ještě vše. O dvě minuty později totiž podniklo hostující mužstvo rychlý brejk, Trpišovský připravil balon před prázdnou bránu a L. balata neměl se skórováním už žádný problém - 0:4.

Trpišovský přidal další dva góly

Poříčí pokračovalo i po změně stran. A stejně jako v prvním poločase, se skóre měnilo po pěti minutách. V 50. minutě připravili J. Pohorský a Jíša ideální pozici pro Trpiškovského, který zakončoval do odkryté branky a završil hattrick - 0:5.

 

I poslední gól zápasu vstřelili hosté a opět to byl jakub Trpišovský, který zakončoval celou akci po pasu Bohaty - 0:6.

 

Nejlepší tým jara, kterým je bez diskuze Poříčí, si v Tuchlovicích zastřílelo, ale na vytoužené třetí místo díky vzájemnému zápasu se Slaným nedosáhlo.



Ohlasy k zápasu



SK Posázavan Poříčí n. S.
Pavel Šimáček, trenér: "Hráči, kteří by rádi hned střídali, najednou v poločase z placu nechtěli. Domácím jsme nedali žádnou šanci a Tlamicha udržel šestou jarní nulu z osmi zápasů docela v pohodě. Konečné čtvrté místo je dobrým výsledkem po složitém startu do soutěže, ale jak se říká, něco zlé je pro něco dobré. Opět se potvrdilo, že jarní část sezóny a skvělých 39 bodů je opravdu fantazie, která již není náhodou a opakuje se již podruhé za sebou. Jediná jarní porážka od Slaného nás stála možnost obhajoby titulu a bohužel rovněž možnost skončit na třetím místě. Což mě samozřejmě mrzí."



Sestavy


AFK Tuchlovice
K. Weisser [-] - D. Feldman [-] (83. M. Ježil [-] ) , P. Starenko [-] , V. Krsek [-] , J. Červenka [-] (72. J. Šubin [-] ) , Š. Procházka [-] , J. Kubů [-] , M. Pospíšil [-] (80. Š. Hlavsa [-] ) , P. Hornof [-] , M. Fitko [-] , M. Boháč [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] , D. Verner [-] , M. Jíša [-] (55. M. Bohata [-] ) , P. Pohorský [-] , J. Jírů [-] , J. Trpišovský [-] (72. A. Mašek [-] ) , L. Balata [-] , V. Balata [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 64. M. Pospíšil , 86. P. Starenko .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Lukáš, PAUKNER Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra hostů

Poříčí potvrdí svoji kvalitu a o nic nehrající Tuchlovice, porazí.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů