V. Lakó 28.
1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý tým se šestým si body dělil


Branky


28. V. Lakó - 60. M. Fišer
0

Domácí se po černé sérii pomalu zvedají a každý získaný bod je krokem ke druhému místu, hosté jsou po vítězství v penaltách šestí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Během parného dne se v derby utkaly dva týmy z popředí tabulky. Nejlepší útok ligy s druhou nejlepší obranou zvítězil po zhruba půl hodině hry. Martin Poslední provedl zajímavý únik do vápna, kde byl faulován a hlavní sudí neváhal ukázat na značku pokutového kopu. Ten proměnil Václav Lakó a poslal svůj tým do vedení. Během prvního poločasu se již diváci žádné další branky nedočkali a mohli tak v klidu s vedením v zádech o přestávce zchladit ve velkém parnu svá ústa.

 

Ve druhé půli se lépe prezentovali hosté a dočkali se také kýženého vyrovnání. Po hodině hry Kasl obešel obránce, nacentroval a jeho pobídky využil ke srovnání stavu Michal Fišer. Bylo zřejmé, že utkání již rozhodne následující trefa, ale ta nakonec v devadesáti minutách řádné hrací doby nepřišla.

 

 

Na řadu tak musely pokutové kopy. V těch se dlouho ne a ne rozhodnout, až nakonec hosté využili domácího zaváhání a zvítězili 8:7, celkově pak 2:1.




Ohlasy k zápasu


TJ Heřmanova Huť
Vladimír Vavřina: „Na to, že nám chyběli čtyři hráči ze základu, to byl slušný a bojovný výkon v derby.“

TJ Slovan Blatnice
Jiří Mestl: „V tom horku to na remízu byl spravedlivé, moc šancí nebylo.“



Sestavy


TJ Heřmanova Huť
M. Sladký [-] - M. Šůla [-] , V. Lakó [-] , V. Paveza [-] , J. Poslední [-] - J. Lakó [-] , P. Brož [-] , J. Giebel [-] , M. Poslední [-] , M. Kaprál [-] - B. Németh [-]

TJ Slovan Blatnice
T. Karban [-] - D. Čech [-] , J. Kovač [-] (50. P. Maresch [-] ) , J. Rolník [-] , J. Perger [-] - M. König [-] , M. Stehlík [-] , M. Fišer [-] , D. Tětek [-] (80. D. Maroušek [-] ) - V. Kasl [-] , J. Karban [-] (85. J. Mestl [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.