4:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

27.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný po zásluze porazilo Spartak Příbram


Branky


5

Slaný - Sestupem ohrožený Spartak zavítal na půdu Slaného, které si hlavně v prvním poločase několikrát vylámalo zuby na skvěle chytajícím Solnařovi. Nakonec ale domácí zápas zvládli i díky třem gólům ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartak držel skvěle chytající Solnař

Hostující brankář Solnař si připsal první zákrok ve 12. min., když jej střelou po zemi prověřil Kubaška. Ve 14. min. ale hosté již poněkolikáté dobře zakombinovali a tentokrát se dostali až před Sedláka. Odražený míč přišel k noze Švába, který jej pohotově poslal umístěnou střelou k levé tyči Sedlákovy brány - 0:1.

 

Obdržená branka domácí hráče na chvilku poněkud rozhodila a výsledkem byla veliká šance hostů z 18. min., když ve vyložené pozici minul míč Pazderník a poté zaúřadoval Sedlák, když dobrým vyběhnutím vytěsnil Švába s míčem u nohy až do zázemí. Ve 26. min. se na bránu Příbrami řítil Maroušek, promeškal však správný okamžik na střelu přes vysoko postaveného Solnaře a poté jeho přihrávka již adresáta nenašla.

 

Vyrovnat se Slánským podařilo ve 29. min. po parádní fotbalovou akci. Vše začalo u Marouška a míč putoval přes Galbavého ke Křečkovi, jehož ostrý centr zprava trefil z první a ze vzduchu přesně a nechytatelně Hořejší - 1:1.

 

Ve 36. min. střílel tvrdě a přesně Hořejší, ale Solnař míč skvěle vyrazil. O dvě minuty později utekl Vimr, Hořejší pak přihrál Galbavému, který z hranice šestnáctky parádně střílel přesně k tyči, ale Solnař se znovu zaskvěl a dokázal míč vyrazit na roh. Ten jdomácí ozehráli nakrátko a Galbavý z úhlu orazítkoval břevno Solnařovy brány. Ve 44.min. Volgner přihrál Vimrovi, který střílel pohotově pod břevno, jenže znovu tam byl Solnař, který reflexivně vytěsnil míč nad svoji branku.

Slaný našlo recept na brankáře Solnaře

Druhý poločas začal velkou šancí střídajícího Zímy, který ve 47. min. zblízka nedokázal překonat opět úspěšně zasahujícího brankáře Solnaře. Na další šanci se čekalo až do 60. min., když běžel zleva na bránu Vimr, jeho střelu ale opět Solnař vyrazil zpět do hry a Hollyho pokus pak na brankové čáře stojící obránce hostů ve skluzu vykopl z brány. Vzápětí po rychlém, ojedinělém brejku zasahoval také na druhé straně brankář Sedlák.

 

V 63. min. byl faulován pronikající Vimr a Galbavý střelou z trestného kopu trefil tyč. V 68. min. vyzkoušel z dálky pozornost Sedláka Vašek. O čtyři minuty srazil ve vápně brankář Solnař Vimra, který se pak jen těžko zvedal z trávníku a rozhodčí Hes nařídil penaltu, kterou proměnil v 74. min. Hořejší - 2:1.

 

V 79. min. se po dlouhém výkopu dostal k míči Galbavý, ale svoji šanci nevyužil. V 82. min. se dostal po levé straně před Solnaře Zíma, přihrával před bránu, kde se na zadní tyči objevil bek Volgner a dokázal míč zblízka dostat za Solnařova záda - 3:1. V nastaveném čase pak výhru Slaného pečetil ještě střídající Novotný, kterému na gól přihrával z pravé strany Jungmann - 4:1.

 

Slaný si po zasloužené výhře, která nebyla vyšší jen díky skvěle chytajícímu Sedlákovi, připsalo tři body a dál může pomýšlet na případný triumf v soutěži.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
MIlan Šúr, vedoucí mužstva: " Výsledek hovoří jasně, ale naše výhra se zachraňující se Příbramí se nerodila lehce. Hosté šli v úvodu zápasu do vedení, pak jsme měli trochu štěstíčka, když další branku nepřidali. Až po půlhodině hry jsme předvedli pěknou akci, z níž jsme se dočkali vyrovnání. Poté jsme již byli herně lepší, jenže plány na obrat skóre nám hatil skvěle chytající Solnař, kterému dvakrát také pomohla konstrukce jeho brány. Vysvobození tak přišlo až po proměněné penaltě a když se nám pak ještě v závěru podařilo navýšit skóre."




Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - J. Maroušek [-] (46. T. Zíma [-] ) , M. Jaráb [-] , F. Hansl [-] , J. Hořejší [-] (85. F. Novotný [-] ) , A. Beneš [-] (35. M. Holly [-] ) , J. Galbavý [-] (89. Z. Řehák [-] ) , T. Vimr [-] , L. Křeček [-] (64. Š. Jungmann [-] ) , J. Kubaška [-] , P. Volgner [-]

Spartak Příbram
M. Solnař [-] - D. Morav [-] (83. O. Matějka [-] ) , T. Balík [-] , K. Češka [-] , M. Pazderník [-] (89. O. Chýla [-] ) , O. Šváb [-] , P. Červeňák [-] (15. L. Kilián [-] ) , V. Machač [-] , P. Kučera [-] , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-]

ŽK: 44. P. Volgner , 86. M. Holly - 63. A. Bábíček , 72. M. Solnař , 81. T. Balík , 84. K. Češka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hes Filip - BOČEK Michal, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích