0:1
(0:1)
20. B. Franc (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka stačila Kutné Hoře na výhru nad Libušínem


Branky


20. B. Franc (p.)
7

Libušín - Pro Libušín už je vzhledem k blížícímu se konci soutěže každé kolo velmi důležité směrem k záchraně, ale v zápase s Kutnou Horou domácí bodovat nedokázali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení hostů zajistila proměněná penalta

V prvním poločase byli lepším týmem hosté, ale šance zůstavaly nevyužity. Dvakrát se v dobré pozici ocitl Cimr, ale gól vstřelit nedokázal. Branky se Kutnohorští dočkali ve 20. minutě, ve které Wolf vysunul Kulhánka, ten udělal kličku brankáři a byl faulován. Stoper Franc penaltu bezpečně proměnil - 0:1.

 

Zvýšit poté mohl Hradílek, ale nedokázal zamířit přesně a stejně tak si vedl Kulhánek. Domácí zahrozili dvakrát po rychlém přechodu a po standardních situací, ale obrana kutnohorské Sparty byla pozorná, a tak se do kabin šlo za stavu, který byl příznivější pro hosty.

Optický tlak Libušína změnu skóre nepřinesl

Kutná Hora druhý poločas nastoupila jako vyměněná a Libušín svéhou soupeře zatlačil, zjednodušil hru a to hostům příliš nevonilo. Optický tlak domácích vyústil ve vyloučení hostujícího Marka za oplácení po dvou žlutých kartách. Od 66. minuty hráli tedy hosté o deseti. Libušín se ale nedokázal prosadit. Naopak po rychlém brejku, kdy Piskač už obešel i domácího brankáře Poráčanina mohlo přijít zvýšení, ale míč mu poté skončil a branku přestřelil.

 

Kutná Hora tak dokázala zápas dovést do vítězného konce i bez kanonýra Kacafírka a vyloučeného Marka od 66. minuty.



Ohlasy k zápasu


SK Baník Libušín
Václav Souček: "Utkání v prvním poločase ovládli hosté i díky rychlým a přesným přihrávkám a úspěšnosti v soubojích. Po většinu poločasu se naše mužstvo jen bránilo. Po změně stran už naše mužstvo hrálo úplně jinak. Agresivní hra začala na Kutnou Horu platit a postupem času byla na hostech vidět i únava. Je to škoda, alespoň bod si kluci za druhý poločas zasloužili."

Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "První poločas byl z naší strany dobrý, byl jsem spokojen s nasazením a přístupem hráčů. Bohužel jsme nedali nějaké šance a po poločase vedli jen jedna nula. Druhý poločas jsme stejně jako minulý týden s Tuchlovicemi nezačali dobře. Hráli jsme pasivně a přestali běhat. Poté navíc Marek oplácel a v 66. uviděl červenou kartu a šli jsme do deseti. Soupeř nás zmáčknul, srovnali jsme se a dokonce mohl Piskač zvýšit naše vedení, ale přestřelil. Naštěstí nás to mrzet nemuselo. Udrželi jsme nulu a navíc vezeme tři body. Panuje spokojenost."



Sestavy


SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - J. Veselý [-] , D. Portužák [-] , K. Výborný [-] , P. Caizl [-] - T. Abrhám [-] , J. Říčka [-] , O. Havrda [-] - P. Šarocha [-] , J. Křemen [-] , T. Neuman [-] (70. T. Hejduk [-] ) -

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] , O. Filipec [-] , J. Hradílek [-] , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] , D. Cimr [-] (85. P. Saulich [-] ) , J. Kulhánek [-] (69. O. Matoušek [-] ) , V. Piskač [-] , B. Franc [-] , P. Bílek [-]

ŽK: T. Neuman , 58. J. Veselý , 66. J. Křemen - 56. L. Marek , 59. J. Hradílek . ČK: 66. L. Marek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PALEK Michal - DIVILEK Peter, DUCKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Tomáš Pešek
Tip experta: výhra hostů

Libušín je poslední, Kutná Hora má kvalitu a kanonýra Kacafírka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů