2:1
(1:0)
89. B. Franc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 10:30

24.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak porazil na vlastním hřišti Kutnou Horu


Branky


6

Příbram - Fotbalisté kutnohorské Sparty zajížděli v rámci 24. kola Ondrášovka KP na půdu Spartaku Příbram, který šel do utkání s novou dvojicí trenérů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hurtík poslal v závěru domácí do vedení

Spartakovi začali utkání pod novou trenérskou dvojicí a od samého začátku bylo na domácích vidět, že chtějí odčinit debakl z minulého týdne. Od začátku vzdorovali urostlým hostům v čele s kanonýrem Kacafírkem.

 

V prvním poločase si domácí vytvořili tři gólové šance, ale dvě nedokázal proměnit Češka a jednu Kučera. Do šancí se dostávali i hosté, ale střely mířily vedle nebo do připraveného Solnaře. Ve 42. minutě se do zakončení probil Hurtík a jeho nenápadná střela zaskočila gólmana Malého - 1:0. Poté pálil ještě hostující Kulhánek, který byl sám před brankářem, ale mířil vedle.

V závěru padly dva góly, ale domácí výhru uhájili

Začátek druhé půle začal náporem kutnohorských fotbalistů, kteří se usadili na domácí polovině. Přestalo se dařit Hurtíkovi, který hrál v prvním poločase výborně. Trenéři na to reagovali jeho vystřídáním. Vyrovnat se nepodařilo v dobrý šancích Wolfovi a ani Saulichovi. Poté údajně začal dle domácích hlavní rozhodčí připískávat hostům, kdy pro ně pískal téměř všechny fauly. Přišel dokonce moment, po kterém Kacafírek kopal penaltu, avšak SOlnař výborně hostujícího střelce vychytal.

 

Hosté měli šance ze standardních situací, ale domácí obrana fungovala výborně. V 88. minutě přišel rychlý brejk domácích na jehož konci byl zakončující Kučera - 2:0. Kutná Hora nakonec snížila brankou France - 2:1. Utkání už pak zastínilo jen vyloučení A. Rampy.

 

Spartak Příbram tak pod novou trenérskou dvojicí dokázal vyhrát za tři body hned v prvním zápase.



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Miroslav Bodnár, sportovní ředitel: "Nevím, jestli jsme něco zásadního změnili. Naším cílem bylo postavit nejsilnější sestavu. Připravovali jsme se především na výškovou převahu soupeře a jejich největší hrozbu, kterou představuje Štěpán Kacafírek, útočník, kterého známe mimo jiné z působení v prvoligové 1. FK Příbram. Martin Solnař nás podržel, když lapil penaltu právě Kacafírkovi. To, že jsme udrželi těsný náskok, bylo pro další vývoj utkání klíčové. Kutná Hora je velmi kvalitní soupeř, což dokazuje její postavení na předních příčkách tabulky. Kluci ovšem podali výborný kolektivní výkon, podpořený skvěle chytajícím Martinem Solnařem. Během zápasu jsme si ale podle mého názoru vypracovali více možností, takže bych vítězství označil za zasloužené."

Sparta Kutná Hora
Radek Kulhánek, trenér: "Byl to zápas blbec, měli jsme šest, sedm brankových příležitostí, které jsme ale nedokázali proměnit. Po ztrátě míče na útočné polovině jsme navíc inkasovali branku z rychlého protiútoku. Do poločasu jsme ještě mohli vyrovnat, šanci měl Jakub Kulhánek, který ale bohužel sám před brankářem mířil vedle. Řekli jsme si v kabině, že musíme přidat na zodpovědnosti a hlavně na přesnosti. Měli jsme do deseti minut tři brankové šance, Wolf, Saulich ani Kacafírek své šance ale neproměnili. Pak jsme dobývali branku domácího týmu, ale oni hrozili z brejků. První ještě chytil brankář Petr Malý, ale druhý protiútok, který začal naší standardní situací, skončil druhou brankou domácích. Podařilo se nám poté už jen korigovat stav Francem. Bohužel jsme byli málo produktivní, neproměnili jsme naše šance. Ve finále vyhráli domácí zaslouženě, hráli bojovně, zarputile, za to jim gratulujeme."



Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - P. Červeňák [-] (51. J. Hušek [-] ) , M. Wágner [-] , V. Machač [-] , K. Češka [-] (62. M. Pazderník [-] ) , P. Kučera [-] , A. Bábíček [-] , M. Vašek [-] , D. Morav [-] (62. O. Šváb [-] ) , L. Schöbel [-] (79. O. Matějka [-] ) , A. Rampa [-]

Sparta Kutná Hora
P. Malý [-] - L. Marek [-] , O. Filipec [-] , O. Matoušek [-] , V. Semrád [-] , M. Wolf [-] , Š. Kacafírek [-] , J. Kulhánek [-] , V. Piskač [-] , B. Franc [-] , P. Saulich [-] (75. D. Cimr [-] )

ŽK: 26. D. Morav , 52. P. Kučera , 59. M. Vašek , 59. A. Bábíček , 81. O. Matějka , 90. V. Machač - 90. J. Kulhánek . ČK: 90. A. Rampa .
Počet diváků: 112. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - HLAVNIČKA Radek, KVASNIČKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Michael Kasík
Tip experta: výhra hostů

Hosté jsou pro mě jasným favoritem.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů