4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

23.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slaný přerušilo vítěznou sérii Poříčí


Branky


7

Slaný - Se skvělou formou zajíždělo mužstvo Poříčí do Slaného s pokusem prodloužit vítěznou sérii již na dvanáct zápasů. Domácí mužstvo přežilo začátek zápasu a pité zaslouženě vyhrálo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slaný vedle těsným rozdílem

V úvodní desetiminutovce si hosté vytvořili tlak a na poměrně dlouhou dobu se usadili na útočné polovině. V 9. minutě  se také dostali do zakončení, ale Sedlák míč sebral. O minutu později zkusil dlouhým nákopem Maroušek najít Vimra, ale míč byl i na domácího rychlíka až příliš dlouhý a tak jej získal vyběhnuvší brankář Soukup.

 

Ve 14. minutě hosté opět zazlobili a výsledkem byla nepřehledná situace v pokutovém území, při niž dvakrát po sobě stihl na Sedláka vystřelit Rejhon, ale domácí brankář obě střely vyrazil. V 16. minutě fauloval před pokutovým územím Čáblík a hosté měli výhodu přímého kopu z dobré pozice. k míči se postavil Rejhon a orazítkoval pravou tyč a po odrazu šel míč zpět do hry po brankové čáře, ale za ní neskončil a stav zůstal neměnný.

 

Ve 24. minutě byl faulován Vimr a trestný kop Křečka skončil na břevně. O deset minut později rozehrál standardku z Maroušek a svým podařeným centrem našel hlavu Kubašky, který lehkým obloučkem poslal míč přes brankáře Soukupa - 1:0.

 

Ve 38. minutě dobře zakombinovali Zíma s Dandou a psoeldně jmenovaný tvrdou střelou vyzkoušel pozornost Soukupa, ten však míč vyrazil. Závěr poločasu pak patřil opět hostujícímu celku, který nejprve ve 39. minutě rozehrával z pravé strany nebezpečnou standardku po ruce Zímy a tři minuty na to s přímým kopem nenaložili vůbec dobře.

Slaný přidalo další branky a zaslouženě vyhrálo

V 52. minutě získali domácí rohový kop a po jeho rozehrání byl v pokutovém území faulován mareš a kopala se penalta. Tu proměnil přesnou střelou k tyči Hořejší - 2:0. O tři minuty později předvedli domácí pěknou akci, ale zakončení Mareše postrádalo přesnost. V 58. minutě byl ve vápně faulován Balata, ale hlavní rozhodčí se rozhodl zákrok neodpískat.

 

O poznání lépe vyšel domácím rychlý brejk v 60. minutě. Po levé straně zaútočil Vimr, míč si vyměnil se Zímou a celou akci zakončoval Hořejší, ale Soukup míč vyrazil, avšak jen k dobíhajícímu Marouškovi, který trefil poloodkrytou prázdnou bránu - 3:0. V 67. minutě vychytal Trpišovského Sedlák, hosté se marně rozčilovali a chtěli pokutový kop za stažení pravě na Trpišovského, ale píšťalka rozhodčího zůstala něma.

 

V 74. minutě se do samostatného úniku dostal Vimr, ale míč poslal těsně vedle. V závěru utkání se po rohu a šanci Hořejšího vyznamenal Soukup, ale na dorážku Jungmanna již byl krátký - 4:0. Gólovou šanci měl Páv, ale snížit nedokázal a poté zachránil barvy Poříčí ještě skvělý Soukup.

 

Slaný tak ukončilo vítěznou sérii Poříčí, která trvala dlouhých jedenáct zápasů a svému soupeři uskočili domácí hráči na rozdíl třech bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný
MIlan Šúr, vedoucí mužstva: "Po úspěchu ve Lhotě jsme zvládli také domácí zápas s Poříčím, což je další celek z čela tabulky. Ten má ve svém kádru řadu výborných fotbalistů, kteří přijeli do Slaného s úctyhodnou sérii jedenácti výher v řadě. Před zápasem byl navíc narychlo doplněn do nominace stoper Čáblík, neboť do utkání nemohl naskočit ani jeden ze stoperů z předešlých zápasů a přidal se k nim také zraněný Galbavý. Nejistý byl také start brankáře Sedláka, který prodělal virózu a v týdnu netrénoval a až těsně před utkáním se rozhodovalo o startu středopolaře Mareše. Svalové zranění Hollyho z tohoto zápasu také nevěstí nic dobrého, nicméně střídající Zíma si na hřišti počínal velmi dobře."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Ondřej Páv: "Zápas se hodnotí těžko. Soupeř hrál velice agresivně. Škoda neproměněných šancí. K penaltové situaci se nemá cenu vyjadřovat, ale mrzí, že se nepískala stejná situace po faulu domácího obránce na Balatu. Každá série končí, tedy i ta naše. Teď nás čeká Lhota, která hraje podobně tvrdým stylem jako Slaný. Na tento fotbal se musíme teď v týdnu připravit."



Sestavy


SK Slaný
M. Sedlák [-] - P. Čablík [-] , J. Maroušek [-] , J. Hořejší [-] (85. Z. Řehák [-] ) , P. Volgner [-] , L. Danda [-] (81. Š. Jungmann [-] ) , T. Vimr [-] (85. F. Novotný [-] ) , L. Křeček [-] , M. Holly [-] (32. T. Zíma [-] ) , J. Kubaška [-] , M. Mareš [-] (79. A. Beneš [-] )

SK Posázavan Poříčí n. S.
M. Soukup [-] - - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , P. Pohorský [-] , J. Trpišovský [-] (70. O. Páv [-] ) , L. Balata [-] , D. Rejhon [-] , V. Balata [-] (62. J. Jírů [-] ) , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

ŽK: 13. M. Holly , 16. P. Čablík , 51. M. Mareš , 83. T. Vimr - 62. J. Pohorský .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Glogar Lukáš - DOUBRAVA Jakub, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: remíza

Zajímavé utkání, hosté mají mimořádnou sérii a od domácích se toho čeká více. Vidím to na remízu 1:1.

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích