Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčany rozhodly o výhře nad Hvozdnicí už do poločasu


11

Poříčany - V domácím prostředí přivítaly Poříčany Hvozdnici a po zaváhání Slaného se mohly dostat na druhé místo. Fotbalistům z Nymburska se povedlo i díky výbornému Nádeníčkovi zvítězit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru úřadoval Nádeníček

Domácí dobývali první poločas obranu hostí. Poříčany působily daleko živějším dojmem, avšak branky přišly až v závěru úvodního dějství.

 

Nejprve našel ve 38. minutě Pergl svým centrem Nádeníčka, který poslal svůj tým do vedení - 1:0. Střelec úvodní branky se prosadil i ve 42. minutě, když dokázal potrestat chybu Hvozdnických - 2:0. V poslední minutě mohl Nádeníček dovršit hattrick, ale svou další šanci nedokázal proměnit.

Poříčany polevily, ale stačilo to

Po změně stran domácí výrazně polevili i s vědomím náskoku dvou gólů. Hosté ale nedokázali překonat Janocska, a tak výsledek poločasový byl i výsledkem konečným.



Ohlasy k zápasu


SK Poříčany
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Musím říct, že jsme třicet minut dobývali hostující obranu, až se nám to nakonec podařilo a Nádeníček vstřelil dva góly. Navíc mohl přidat i v závěru třetí, ale tentokrát se mu zakončení nepodařilo. Ve druhém poločase místo, abychom soupeře dorazili, jsme přestali hrát. Takhle by to nešlo, jiní soupeři by nás potrestali. Už kvůli lidem, kteří na nás chodí, se mi nelíbí přístup k druhému poločasu."




Sestavy


SK Poříčany
M. Janocsko [-] - P. Janda [-] , D. Pergl [-] , D. Červený [-] (60. M. Ramšák [-] ) , B. Nádeníček [-] , O. Puk [-] (76. D. Vild [-] ) , M. Gajdasz [-] (71. J. Puk [-] ) , J. Prejsek [-] , J. Štěch [-] , J. Šmidrkal [-] , P. Zdeňka [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - J. Artimovič [-] , J. Mrhal [-] (71. D. Petschl [-] ) , O. Hodosi [-] , L. Obermajer [-] , A. Nejedlý [-] (84. L. Matys [-] ) , L. Třešňák [-] , J. Hromádka [-] , J. Neumann [-] , K. Rochl [-] , D. Müller [-]

ŽK: 81. M. Ramšák .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Vlk Miroslav - VAŇOUSEK Patrik, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra domácích

Poříčany jsou v domácím prostředí silní a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích