1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

21.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí porazilo ve velmi těžkém utkání Nové Strašecí


Branky


11

Nové Strašecí - Poříčí s velmi dobrou formu zajíždělo v rámci 21. kola do Nového Strašecí, které body potřebuje jako sůl. V tomto zápase nehrálo roli postavení v tabulce, kdy se domácí svého soupeře vůbec nezalekli a hráli velmi dobře, na body to ale Novostrašeckým nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brance na každé straně

Hosté se dostali do zakončení hned ve 2. minutě, když po kombinaci Páv, Jíša, Trpišovský zakončoval Rejhon, ale s jeho slabou střelou si domácí brankář poradil. Prvních deset minut byl míč prakticky jen na kopačkách Poříčí. Domácí zahroziliy dlouhým nákopem, kdy zachyboval Hašek, ale skvěle vyběhl brankář Tlamicha, který byl u míče dříve než Svoboda, jenže si ukopl míč daleko před sebe.

 

V 15. minutě zachyboval při rozehrávce J. Pohorský, ale Kaválek v obrovské šanci gól nedal. Ve 22. minutě si vyměnili míč Páv s Rejhonem a poslali do zakončení Trpišovkého, který nadvakrát překonal Kleinmonda - 0:1. Vyrovnat mohl Beneš, ale proti jeho parádní střele se zaskvěl Tlamicha, který míč vyrazil na rohový kop.

 

Pět minut před koncem prvního dějství zahrávali domácí rohový kop, po kterém hlavičkoval Pařízek, ale proti byl znovu skvělý Tlamicha. Na druhé straně střílel Rejhon, ale domácí branku ze tří metrů přestřelil.

 

A tak se ve 44. minutě potvrdilo známé pravidlo nedáš - dostaneš. Kombinaci mezi Benešem, Kapkem a Kaválkem zakončoval posledně jmenovaný a trefil se přesně - 1:1. To ale nemuselo být z prvního poločasu vše, protože v obrovské šanci se poté ocitl znovu hostující Rejhon, ale jeho střela byla zblokována a ke gólu nevedla ani dorážka Vernera.

Hostém šťastnějším mužstvem

Po změně stran začalo aktivněji Poříčí, ale jako první zakončoval Beneš, který nepřekonal Tlamichu. V 56. minutě navíc nastřelilli domácí tyč a po hodně hry zakončoval po centru Kaválka znovu Beneš, ale Tlamichu nepřekonal ani nyní. V 70. minutě se vytáhl i Kleinmond, když vychytal Trpišovského.

 

V 74. minutě rozehrál brankář Tlamicha na J. Pohorského, který posunul na Rejhona. Míč se dostal až k Jíšovi, který obešel dva domácí hráče a našel L. Balatu, který z malého vápna poslal míč do sítě - 1:2. O chvíli později mohl vyrovnat Svoboda, ale po centru Kapka vysoko přestřelil. Zvýšit mohl V. Balata, ale tísněn nedokázal poslat míč do sítě.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Lukáš Beneš: "Pokud nedáme ani jednu ze šesti šancí budeme mít problém. Poříčí bylo lepší na míči, za mě je to nejfotbalovější tým soutěže. My byli zase klasicky bojovnější, ale k čemu to je. Nemám k tomu více co dodat."

SK Posázavan Poříčí n. S.
Ondřej Páv: "Výkon byl sice o něco lepší než v derby s Nespeky. Bohužel jsme se ale museli vyrovnat před zápasem se ztrátou Bohaty a Vacka, kteří měli zdravotní potíže a chyběl i Jírů pro problémy s ramenem. Tradičně tvrdý soupeř nám nic nedaroval, za což svědčí i počet žlutých karet. Ovšem trojice rozhodčích podala kvalitní výkon. Teď se již musíme připravit na Velký pátek, kdy od 11:00 hodin hostíme FK Bohemii Poděbrady, která má v jarní části dobrou formu a v posledním kole obral o dva body lídra ze Lhoty. My díky této výhře jsme už na dostřel špičce soutěže."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - L. Beneš [-] , M. Kaválek [-] , J. Elsnic [-] , J. Trégr [-] (79. J. Mrázek [-] ) , M. Mžourek [-] (73. M. Erba [-] ) , P. Svoboda [-] , J. Kapek [-] , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] , M. Pařízek [-]

SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , M. Jíša [-] , D. Verner [-] , O. Páv [-] (68. P. Pohorský [-] ) , J. Trpišovský [-] , L. Balata [-] , D. Rejhon [-] , V. Balata [-] , J. Pohorský [-]

ŽK: 35. J. Kapek , 39. M. Hartman , 63. J. Trnka , 82. J. Elsnic , 85. P. Svoboda , 89. J. Mrázek - 33. V. Balata , 63. D. Rejhon , 82. D. Verner .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Drábek Tomáš - PROSR Tomáš, BOČEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Josef Galbavý
Tip experta: výhra hostů

Poříčí si připíše další výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích