2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 10:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak uhrál s Libušínem dva cenné body


Branky


10

Příbram - Duel záchranářský, tak by se dal nazvat zápas mezi domácím Spartekm a hosty z Libušína, kteří se propadli už na samotné dno tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý Solnař

V 7. minutě musel poprvé zasahovat libušínský Poráčanin proti střele Machače. O chvíli později pálil po přihrávce Kučery nad branku Matějka. Poté zahrozili i hosté ze standardní situace, ale střela z přímého kopu šla nad. V gólové šanci se ocitl v 16. minutě Bittengel, ale skvěle zasáhl Solnař. Skóre nedokázal změnit ani Havrda.

 

Ve 27. minutě se odstal do šance Nádeníček, ale jeho střela byla zblokována na roh a po něm pálil Wágner nad. Pět minut před koncem poločasu se znovu blýskl Solnař, když vytasil skvělý zákrok proti Havrdovi.

Spartak srovnal v samém závěru

Blízko ke gólu byl Bittengel i ve druhém poločase, ale stav zůstal stále neměnný. V 62. minutě zaskočil Spartak nádhernou střelou Výborný - 0:1. Domácí se snažili a chtěli s výsledkem něco udělat, ale střed hřiště patřil Libušínu, který svého soupeře moc do šancí nepouštěl. Pak musel Poráčanin vytasit dobrý zákrok proti Švábovi.

Vše vypadalo, že Libušín výhru uhájí, pak ale přišla 88. minuta. Vašek zabojoval a vybojoval zdánlivě ztracený míč, posunul jej na Bábíčka, který ještě vybídl ke skórování Krejču a ten hlavou poslal zápas do penalt - 1:1.

Bod navíc pro domácí

Pevnější nervy měli v penaltách domácích. Solnař dvě chytil a čtyři Spartakovci dali. Jediným neproměněným pokusem ze strany Příbrami byl ten Machačův. Své pokusy dali Šváb, Hurtík, Vašek a Pazderník. 



Ohlasy k zápasu


Spartak Příbram
Ladislav Štětina, trenér: "Alespoň dva body zůstaly doma, ale bylo to opět velké trápení. I když se hráčům moc nedařilo, bojovali až do konečného hvizdu, což je pro další zápasy povzbuzujícím faktem. Před stovkou diváků objektivně řídil utkání rozhodčí Hes."




Sestavy


Spartak Příbram
M. Solnař [-] - A. Bábíček [-] , M. Rampa [-] , J. Krejča [-] , K. Češka [-] (46. M. Vašek [-] ) , V. Machač [-] , P. Kučera [-] (46. P. Červeňák [-] ) , O. Matějka [-] (72. O. Šváb [-] ) , M. Wágner [-] , D. Morav [-] (72. J. Voříšek [-] ) , A. Rampa [-] (63. M. Pazderník [-] )

SK Baník Libušín
F. Poráčanin [-] - G. Bittengel [-] (65. T. Abrhám [-] ) , D. Portužák [-] , K. Výborný [-] , J. Veselý [-] - J. Říčka [-] , M. Pucholt [-] , J. Fujdiar [-] (7. M. Švec [-] ) , O. Havrda [-] , P. Caizl [-] - S. Sejtarija [-]

ŽK: 66. M. Rampa , 67. P. Červeňák , 70. V. Machač - 66. S. Sejtarija .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: Hes Filip - STUMPF Jaroslav, NAVRÁTILOVÁ Pavla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: výhra domácích

Spartak potřebuje zabrat a Libušín nemá zatím na jaře moc dobrou formu.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích