1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 10:15

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tuchlovice musely opět kopat penalty, z Hřebče odjely s bodem navíc


Branky


10

Hřebeč - Tuchlovice v rámci dvacátého kola zavítaly do nedaleké Hřebče, která je v tabulce výše než jejich soupeř. Do utkání zasáhla i nová posila hostů z Mostu, Jakub Šedivý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nepřinesl žádnou branku

Herně na tom byli lépe domácí. Na rozbitém hřišti dokázali držet míč a kombinovali. Navíc přidali i potřebný důraz v soubojích. Komplikace navíc přišla pro hosty po půl hodině hry, když musel kvůli zranění odstoupit Hadrika. Veškeré šance na jedné či druhé straně branku žádnou nepřinesly.

Skvělý Šimek udržel remízu

Ve 47. minutě ztratil na půlce hřiště míč Brnovják a brejk nedokázal zastavit Kubů ani Hornof. A tak se z první vstřelené branky u´v utkání mohl radovat domácí Faktor - 1:0. Gól paradoxně nakopl Tuchlovické, kteří přidali na tempu.

 

První závar před domácí brankou přišel po centru Procházky a zakončení Brnovjáka, ale Zajíček se proti tomuto zakončení blýskl dobrým zákrokem a z následné dorážky se nepodařilo hostům propálit hradbu těl.

 

V 68. minutě uvolnil Červenka rozběhnutého Brnovjáka, který našel na zadní tyči Procházku a ten poslal míč hlavou do protipohybu brankáře - 1:1. Tento stav nenechal klidný ani jeden tým a strhnout vítězství na svou stranu chtěli obě mužstva.

 

Největší zásluhu na remízovém konci měl hostují Šimek, který několika skvělými zákroky přispěl svému týmu k jistotě minimálně jednoho bodu.

Rozhodl sedmnáctiletý mladík

Již počtvrté na jaře čekaly na Tuchlovice penalty. Po pěti sériích byl stav 5:5. Rozhodnutí nepřinesla ani šestá série. Až v dalších pokusech přišlo rozhodnutí. Za hosty proměnil sedmnáctiletý Hodan, naopak domácí M. Stříbrský nedal.



Ohlasy k zápasu



AFK Tuchlovice
Martin Hřídel, trenér: "Musím říct, že jsem spokojený za ty dva body. Utkání to bylo těžké, soupeř byl pohyblivý a rychlý a měli spoustu mladých hráčů. Nás velmi podržel brankář Šimek. Musím říct, že tým dodržel taktiku a hlavně díky tomu jsme uspěli. Dva body odtud jsou velmi dobré."



Sestavy


SK Hřebeč
J. Zajíček [-] - J. Dvořák [-] (60. M. Servus [-] ) , J. Faktor [-] (70. M. Veliký [-] ) , O. Stříbrský [-] , J. Brodský [-] , M. Stříbrský [-] , F. Sedláček [-] (61. A. Klavík [-] ) , R. Macháč [-] , M. Novák [-] , M. Čmejla [-] (75. M. Drame [-] ) , J. Pinkas [-]

AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - J. Červenka [-] , L. Hadrika [-] (32. D. Feldman [-] ) , Š. Procházka [-] , M. Brnovják [-] , V. Krsek [-] (43. J. Šedivý [-] ) , J. Kubů [-] , M. Cabejšek [-] (55. O. Pilař [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Hornof [-] , J. Tirol [-]

ŽK: 58. F. Sedláček , 76. M. Servus , 80. M. Novák - 29. J. Kubů , 36. M. Cabejšek , 37. V. Krsek .
Počet diváků: 285. Rozhodčí: Doubrava Jakub - GLOGAR Lukáš, ŠESTÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Lukáš Beneš
Tip experta: výhra domácích

Hřebeč přehraje Tuchlovice a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích