Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.05.2015 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nečtiny půltuctem v Křelovicích poskočily na čtvrté místo!


Branky


55. L. Strnad , 62. L. Kyprý , 87. V. Tyr - 6. Z. Bittermann , 13. J. März , 20. M. Hlous , 25. J. März , 75. V. Polívka , 80. M. Hlous
0

Souboj dvou sousedů v tabulce zvládli i díky skvělému vstupu do utkání lépe hosté, kteří tak svému soupeři v tabulce odskočili na rozdíl pěti bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté do duelu doslova vlétli a již v šesté minutě mohli zvedat ruce nad hlavu. Zdeněk Bitterman předvedl povedené sólo, které vyšperkoval střelou k tyči. Uběhlo stejně času a na straně Nečtin bylo ještě veseleji. Jaroslav März tváří v tvář gólmanovi zachoval chladnou hlavu a Hebíka obhodil. Domácí byli jako opaření a další zásah přitom na sebe nenechal dlouho čekat. Martin Hlous se nejlépe zorientoval ve skrumáži před domácí svatyní a již to bylo o tři góly. Do poločasu ještě stihl přidat čtvrtou trefu svého týmu, a svou druhou v utkání, Jaroslav März hlavičkou a ukončil tak skvělý první poločas hostujícího celku.

   

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a malou naději vykřesal brzy Libor Strnad. Více zvedly hlavu Křelovice ve dvaašedesáté minutě, kdy se z první opřel do míče zpoza vápna Luděk Kyprý a trefil přesně do šibenice. Hosté si ale vybudovaný náskok nechtěli nechat vzít a z voleje prakticky rozhodl ranou k tyči Václav Polívka. Když pak po chvilce ještě Martin Hlous přehodil vyběhnutého brankáře, nezměnil na zisku tří bodů pro Nečtiny nic ani poslední střelec utkání domácí Václav Tyr.  



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Křelovice
Milan Zeman: „Do zápasu jsme vstoupili vlažně a soupeř nás potrestal. O poločase jsme prohrávali o čtyři góly a prakticky bylo po zápase. Ve druhé půli hru oživilo střídání a dokázali jsme se střelecky prosadit.“

TJ Nečtiny
Václav Polívka: „Díky prvnímu poločasu jsme určili ráz utkání, byli jsme lepší a závěr jsme si již pohlídali.“



Sestavy


TJ Jiskra Křelovice
J. Hebík [-] - P. Rabada [-] (70. M. Hrneček [-] ) , M. Zeman [-] (70. J. Zeman [-] ) , V. Komárek [-] , M. Blažek [-] - L. Kyprý [-] , Z. Tabaček [-] , V. Tyr [-] , P. Vacín [-] , J. Gruber [-] (70. J. Nohel [-] ) - M. Nechutný [-] (35. L. Strnad [-] )

TJ Nečtiny
S. Arnet [-] - O. Plic [-] , K. Junas [-] , Z. Bittermann [-] , L. Brada [-] - V. Smola [-] (30. L. Lejsek [-] ) , V. Šedivec [-] , M. Alexi [-] , J. März [-] - V. Polívka [-] , M. Hlous [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.