Peruc doma zdolala Týnec


Branky


3

Na zápase fotil a report zaslal Mirek Blažek. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Za slunného počasí před 60 diváky nastoupila obě mužstva na slušný trávník a rozhodčí Bechyňský mohl hvizdem zahájit utkání. Rozjed byl z obou stran vlažný a opatrný, hrálo se hodně uprostřed hřiště. Postupně domácí získávali více prostoru a několikrát se nadějně dostali před branku soupeře. Vždy tam však chyběl někdo, kdo by se dobře orienzoval a umístil míč za záda brankáře Lukšíka. Povedlo se to až po rohovém kopu ve 28. minutě Tomáši Blažkovi 1:0. Peručtí fotbalisté nabuzeni začali aktivně dobývat soupeřovu branku a podařilo se to o 7 minut po přihrávce přes polovinu hřiště a úniku dvou našich hráčů Lukášovi Linhartovi 2:0. V tu chvíli to vypadalo na jednoznačné utkání. 

Domácí si vedení pohlídali

I ve druhé půli měli domácí herní převahu nad Tejničáky, ale vázla herní kombinace, hráči obou stran řešili často situace na vlastní půli jen odkopy. I přes to si Peručáci vytvořili několik nadějných situací před brankou soupeře, v cestě jim však stál nejlepší hráč Panenského Týnce, brankář Lukšík. Až 5 minut před koncem se ocitl míč za jeho zády, rozhodčí však gól pro údajný ofsajd neuznal. Domácí byli z jeho verdiktu trochu rozhozeni a soupeř vyvinul snahu alespoň o čestný úspěch. V poslední minutě Jožka  zneškodnil jedinou soupeřovu ostrou střelu během utkání a za chvíli rozhodčí utkání hvizdem uzavřel. Víťezství bylo zasloužené.

 



Sestavy


FK Peruc
J. Košín [-] - T. Blažek [-] , K. Vajc [-] (68. M. Peterka [-] ) , R. Sekula [-] , M. Majer [-] , L. Linhart [-] , J. Liška [-] (88. M. Nechanický [-] ) , J. Židů [-] , J. Suchopár [-] , M. Máša [-] , J. Strasser [-]

TJ Sokol P. Týnec
V. Lukšík [-] - M. Balán [-] - M. Richter [-] , K. Kos [-] , L. Forgač [-] , V. Ohem [-] (64. M. Šámal [-] ) , J. Henselý [-] , M. Zelinger [-] (20. Z. Gajdušek [-] ) , L. Kuchařík [-] , P. Hloucha [-] , J. Forgač [-]

ŽK: 20. J. Liška - 11. M. Zelinger .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Bechynský Tomáš - STRASSER Petr (N), HENZL Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 5. 2019 16:03
Fanoušek, Fotograf - FK Peruc | Ústecký | Louny
Hodnocení zápasu
Fanoušek, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Žiželice | Ústecký | Louny

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích