K. Půda 40.
1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

20.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třikrát Padych a bylo hotovo


Branky


40. K. Půda - 77. J. Padych , 85. J. Padych , 91. J. Padych
11

 

I přes slušný výkon to dlouho nevypadalo na to, že by muži Bosporu dokázali v Heřmanicích vybojovat druhou jarní výhru. Nakonec však vzal režii zápasu do svých rukou Jakub Padých, který sice šel na plac až v 56. minutě, přesto potvrdil svou velkou střeleckou pohodu. Domácí vymazal hattrickem během pouhých třinácti minut a zajistil Bohumínským tříbodový zisk.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Hosté se museli obejít kromě Milana Halašky a Richarda Vaclík i bez Reného Švancera, jenž si minule poranil koleno. Po delším čase se do základu dostal Lukáš Poštulka, a odehrál super part, Pavel Moskal zamířil ze stopera na hrot a na pozici levého obránce se zasunul Jaroslav Kubinski, který však už po čtvrthodině nuceně střídal kvůli poraněnému lýtku.

 

Hned ve 2. minutě skončil na břevně branky hostí střílený centr Fojtíka, brankář Jakub Švrčina si pak v poslední chvíli poradil s trestným kopem Byrtuse. Pak ale převzal na delší čas otěže zápasu Bospor a živo bylo před domácí brankou. Gólman Andrejko musel krotit ránu Lukáše Poštulky z úhlu i následný pokus Marka Lišaníka z hranice vápna.

 

Ve 26. minutě mohl poslat hosty do vedení Moskal, který se řítil sám na bránu, jenže možná ani sám netušil, že se vyhnul ofsajdové pasti, a trochu zbůhdarma střílel hned z první v pádu. A minul. Pak se tlačil znovu do koncovky Lišaník, bohužel neměl přesně seřízená mířidla. Od 30. minuty se už Bospor dostal pod tlak, a chvílemi gól Heřmanic visel ve vzduchu.

 

Po rohu těsně minul hlavou Opata, Švrčinovi nadělal dost starostí i trestný kop Václavíka. O chvíli později se z úhlu probil do šestnáctky Strojek, napálil však pouze nohy padajícího strážce bohumínské svatyně. Až ve 40. minutě se skóre změnilo – domácí zahráli rohový kop na přední tyč, kde se vyšrouboval do vzduchu neatakovaný Půda a trefil se přesně – 1:0.

 

 

O přestávce se asi domácí rozhodli vrhnout svou pozornost na bránění svého náskoku, a to se jim stalo nakonec osudným. Bospor získal převahu, dlouho a zdařile kombinoval, jenže do šancí se hosté probíjeli těžko. Po několika obhozeních soupeřů minul z hranice šestnáctky Dominik Palej, neujal se ani lob Jana Ference. Domácí zahrozili jen trestným kopem Půdy.

 

Pak ale začal zlobit Jakub Padých, který dal gól v každém ze čtyř minulých jarních střetnutí Bosporu. Tentokrát sice v základu chyběl, neboť se byl v týdnu podívat na duelu Ligy mistrů Manchester United – Barcelona, v Anglii zašel také na atraktivní klání šipkařské extratřídy a v chladu v Heřmanicích nejen oblékl rukavice s logem Reds, ale i střelecké kopačky.

 

V 76. minutě si naběhl na vzdálenější tyč na ideální centr Lišaníka z levé strany, a i když se Andrejko po míči natahoval, radoval se Padých1:1.

 

Domácí najednou začali bláznit, Byrtus bombou z 25 metrů málem přerazil břevno, šanci měl Opata a obranný zákrok odpoledne si připsal vzápětí Roman Košťál, který skluzem v poslední chvíli obral o jistý gól Půdu.

 

Pět minut před koncem pak znovu vyrazil na zteč svatyně soka Bohumín a byl úspěšný. Kdo stál na konci akce? Můžete hádat! Padých1:2.

 

Snaha domácích byla pak zoufalá a kontry do otevřené obrany nabízely Bosporu pojistku. V nastavení Padých předkládal třetí trefu na kopačku Mario Latochovi i ostatním, ale nakonec se k němu balón vrátil a bylo to – 1:3.

 

ZDROJ: http://www.fotbalbohumin.cz

 



Ohlasy k zápasu



FK Bospor Bohumín
asistent trenéra, Patrik Poštulka: Herně jsme navázali na povedený první poločas duelu s Kozlovicemi, který jsme však smolně prohráli. Chystali jsme se na těžký a bojovný zápas, jenže jsme možná i sami sebe překvapili, jak se nám dařilo kombinovat, navíc nás nerozhodil ani inkasovaný gól. Ve druhé půli jsme byli jasně lepší, a naštěstí máme v týmu rozjetého Kubu Padýcha, protože kdyby nedal gól on, tak asi nikdo. ZDROJ: http://www.fotbalbohumin.cz



Sestavy


FC Heřmanice Slezská
J. Andrejko [-] - K. Půda [-] , M. Václavík [-] , M. Šimáček [-] , O. Strojek [-] , E. Opata [-] (88. S. Mantey [-] ) , O. Byrtus [-] , J. Kelnar [-] , J. Hetto [-] , D. Mlčoch [-] , D. Fojtík [-] (70. D. Martynek [-] )

FK Bospor Bohumín
J. Švrčina [-] - J. Sittek [-] , L. Poštulka [-] , R. Košťál [-] , J. Kubinski [-] (15. J. Ferenc [-] ) - M. Hanus [-] , M. Lišaník [-] (79. M. Latocha [-] ) , D. Palej [-] , A. Leibl [-] , F. Hanus [-] - P. Moskál [-] (56. J. Padych [-] ) -

ŽK: 55. L. Poštulka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KULIČKA Radek - HANÁK Petr, MIKULÁŠEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích