0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

17.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlant vzal "valachům" všechny body


Branky


12

První jarní vystoupení na domácí půdě se vsetínským hráčům příliš nevydařilo. Po neslaném, nemastném a místy až příliš bojácném výkonu podlehli soupeři, který zejména v prvním poločase diktoval tempo, vstřelil i gól, a po obrátce své jednobrankové vedení taktickou hrou udržel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Škorik rozhodl

 

 

Úvod utkání a prakticky celá první dvacetiminutovka patřila hostům. Ti již v 1. minutě zahrávali trestný kop a následně i rohový, ale vsetínská obrana tyto dvě standardní situace zvládla.

 

 

 

O pět minut na to po chybě v obranné činnosti se míče zmocnil v pokutovém území frýdlantský Svatonský a střelou z deseti metrů orazítkoval břevno domácí branky.

 

 

 

Ani tato situace domácí nevyburcovala k lepšímu výkonu a za svým soupeřem zaostávali o velký krok. A branka v jejich síti na sebe nenechala bohužel dlouho čekat.

 

 

 

Probíhala 18. minuta hry, v níž hosté založili rychlou akci z levé strany, obránce nestačil dostatečně pokrýt rychlonohého Klimase, po jehož přihrávce vsítil z bezprostřední blízkosti Škorik vedoucí, a jak se později ukázalo i vítězný gól Frýdlantských. 0:1.

 

 

 

Obdržená branka Vsetínské nikterak nepřiměla k vyšší aktivitě, a nadále pokračovali v mátožném představení. Jejich hra neměla jiskru, chyběl zejména pohyb bez míče a přihrávky v mnoha případech nenacházely adresáta.

 

 

 

Střed pole zcela vyklidili soupeři a přetížená obrana často odvracela hrozící nebezpečí v hodině dvanácté a několikrát i se štěstím.

 

 

 

Jedinou, avšak stoprocentní příležitost si domácí vytvořili až těsně před ukončením prvního dějství, kdy se po ideálním uvolnění Naňáka řítil do velkého čtverce Bublák, ovšem v koncovce selhal a nastřelil pouze nohy vybíhajícího brankáře Prepsla....

 

 

 

Frýdlanští už tři body nepustili

 

Po změně stran se přece jen hra domácího mužstva zlepšila a hráči se začali čím dál více osmělovat. Jenže jejich snaha končila před šestnáctkou, a tak hostující gólman byl prakticky bez práce.

 

 

 

Hosté hráli to, co potřebovali, nikam nepospíchali, a když už se rozhodli k protiútoku, vždy to zavánělo brankovou příležitostí. Eliáš v kleci domácích byl však bezchybný a nedovolil soupeři svůj náskok zvýšit.

 

Velkou možnost pojistit vedení hostů měl v 73. minutě Velička, jenž se po centru nebezpečného Staňka ocitl zcela sám na hranici malého pokutového území, avšak hlavičkou minul zcela odkrytou branku domácích.

 

Valaši mohli vybojovat alespoň remízu v 82. minutě, v níž se dostal k míči ve vzdálenosti deseti metrů Bublák, jenže jeho střela skončila na těle frýdlantského obránce Wozniaka.

 

Tím, ale vsetínská aktivita skončila a v posledních minutách již neměli domácí hráči sílu se nadechnout k závěrečnému náporu.

 

ZDROJ: http://www.fcvsetin.cz

 



Ohlasy k zápasu


FC Vsetín
Miroslav Mičega, trenér: Soupeř hrozil v tomto utkání jen ze standardních situací a z jedné z nich dal branku. My jsme hráli ustrašeně, nervózně, neměli jsme dostatek pohybu. Byl to z naší strany nemastný a neslaný výkon. Musíme dál bojovat a věřit, že to zlomíme v dalším zápase. ZDROJ: http://www.fcvsetin.cz

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
Jiří Krejčí, asistent trenéra: Je pravda, že jsme tam měli nějaké možnosti po standardních situacích. Navíc jsme mohli lépe dotáhnout do konce některé brejkové situace, ale samozřejmě nejdůležitější jsou tři body a ty máme. ZDROJ: http://1bfk.cz



Sestavy


FC Vsetín
J. Eliáš [-] - V. Kovács [-] , L. Matůš [-] , D. Dulík [-] , M. Mydlář [-] - J. Stuchlík [-] , R. Bublák [-] , V. Surovec [-] , J. Maček [-] (80. R. Zuzaňák [-] ) - P. Naňák [-] , P. Hořelica [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - R. Wozniak [-] , J. Hrdlička [-] , O. Škorik [-] - D. Klimas [-] (85. D. Marek [-] ) , M. Střižík [-] , Z. Staněk [-] - B. Velička [-] (90. M. Indra [-] ) , R. Šafner [-] , D. Kučera [-] (63. J. Wludyka [-] ) , J. Svatonský [-]

ŽK: 34. M. Mydlář , 53. L. Matůš , 61. V. Kovács , 74. J. Stuchlík - 65. J. Svatonský , 90. R. Šafner .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: GALÁŘ Jakub - POLÁČEK David, MAYER Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jiří Zubek

Expert: Josef Kandra, Přerov
Tip experta: remíza

Myslím, že si Frýdlant z valašska odveze minimálně bod.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů