3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 10:15

26.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uničov vyhrál s Hulínem


Branky


13

Uničov si poradil s téměř jistě sestupujícím Hulínem 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestože za Uničov nemohl kvůli zranění kotníku nastoupit Aleš Krč, tak se do sestavy po osmi utkáních vrátil Pavel Jeřábek, jehož pauza byla rovněž vynucená zraněním. Po minulém domácím utkání, kdy si Hanáci poradili s Valašským Meziříčí 4:0, nedokázali tyto body potvrdit na hřišti Dolního Benešova, kterému k vítězství stačila jediná branka. Jenže jak to vypadá, tak Uničov prolomil domácí prokletí. Ač byl v utkání od začátku lepším týmem, tak na branku diváci čekali až do čtyřicáté minuty, kdy přišla přihrávka přes celé pokutové území Hulína, která našla Davida Baču, jenž střelou kolem brankáře do šibenice otevřel skóre. Míč se snažil ještě jeden z hostujících vyhlavičkovat, ale nedosáhl na něj.

Ve druhém poločase měl Hulín ještě malou naději na bodový zisk. ta ale zhasla v jednašedesáté minutě. V té totiž dokázal navýšit náskok domácího Uničova Jan Ambrozek. Na druhé straně si hosté vytvořili první a zároveň poslední velkou šanci v pětasedmdesáté minutě, kdy v dobré pozici trefil Vyskočil pouze místo, kde byl připravený domácí brankář Tomáš Uvízl. Navíc hned minutu na to se potvrdilo pravidlo nedáš, dostaneš. Centr ze strany dokázal do sítě uklidit Patrik Strnad a stanovil konečné skóre 3:0. Uničov se tak už může těšit na středeční utkání, kdy se představí od osmnácti hodin na půdě Velkého Meziříčí, které na Hanáky ztrácí tři body. Naopak Hulín již nemá téměř žádnou šanci na udržení. Navíc se v příštím utkání utká s Líšní, která usiluje o celkové vítězství v Moravskoslezské fotbalové lize.



Ohlasy k zápasu


SK Uničov
Dušan Žmolík trenér Uničova: Utkání se nám povedlo jak herně, tak výsledkově. Soupeř si vytvořil první šanci až v pětasedmdesáté minutě, navíc ji Uve dobře zlikvidoval. Myslím si, že jsme i pošetřili síly na další těžké utkání, které budeme hrát ve středu ve Velkém Meziříčí.




Sestavy


SK Uničov
T. Uvízl [-] - R. Vejvoda [-] , L. Koutek [-] , P. Purzitidis [-] , O. Seibert [-] - P. Strnad [-] (82. J. Můčka [-] ) , J. Ambrozek [-] , P. Jeřábek [-] (75. J. Svoboda [-] ) , D. Bača [-] - T. Komenda [-] , J. Vichta [-] (79. T. Macháček [-] )

SK Spartak Hulín
P. Jelínek [-] - V. Ondřejka [-] , D. Kostka [-] , J. Koláčný [-] , T. Josl [-] , M. Vyskočil [-] (77. F. Smrčka [-] ) , M. Vyskočil [-] (71. M. Šrom [-] ) , J. Zlámal [-] , T. Pospíšil [-] , J. Oulehla [-] , M. Minář [-] (62. M. Tureček [-] )

ŽK: 20. D. Bača - 36. J. Koláčný , 86. T. Josl , 91. V. Ondřejka .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Slabý Jiří - ZAORAL Vít, DORUŠÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Tady si myslím, že by Uničov měl vyhrát. Hulín neporazil ani Valašské Meziříčí a je téměř jistým sestupujícím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích