3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 16:30

23.kolo, MSFL , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku ovládl Hodonín


Branky


7

Hodonín porazil fotbalisty Vrchoviny 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celé představení začalo hned v sedmé minutě, kdy se po nepovedeném odkopu hostů dostal míč ke Kryštofovi Pospíšilovi, který napřáhl z více než dvaceti metrů a jeho střela šla sice téměř doprostřed branky, ale byla razantní a nepříjemně padala a skončila těsně pod břevnem za zády brankáře Koláře, který stál trošku před brankovou čárou, což bylo nakonec nejspíš rozhodující. V první ze dvou nastavených minut úvodního dějství si Hodonín vytvořil asi minutový tlak. Ten vygradoval nádhernou střelou z voleje Josefa Heska, kterou zlikvidoval fantasticky hostující brankář. O minutu později táhli domácí akci středem a následně přišla přihrávka do vápna na levou stranu. Nejprve byl brankář úspěšnější, ale míč pouze vyraziů. Po následném centru zamířil Petr Bohun hlavičkou do protipohybu Koláře a zvýšil na 2:0.

Hostující celek vykřesal naději na bodový zisk ve třiašedesáté minutě, kdy šel do rychlého protiútoku a do sprintu byl vysunut Tomáš Duba, který postupoval sám na Petráše, který vyběhl, ale Duba jej obešel a míč dopravil do odkryté klece. O čtyři minuty později bylo srovnáno. Tentokrát dostal pas Radek Matulka. Ten se dostal s míčem do pokutového území a střelou po zemi na zadní tyč dal na 2:2. Nakonec však tři body zůstali v Hodoníně. V 78. minutě přišel pas na levé straně, kde jeden z domácích obešel bránícího hráče na brankové čáře a poslal přízemní centr do vápna, kde si na přední tyč naběhl Kryštof Pospíšil a druhou svojí brankou v utkání zápas rozhodl.



Ohlasy k zápasu


FK Hodonín
Pavol Švantner - trenér Hodonína: V prvním poločase jsme byli lepší a zápas kontrolovali. Bohužel jsme potom asi začali být nervózní, udělali chyby a Vrchovina srovnala. Byli jsme ale nakonec trpěliví a cením si těchto důležitých třech bodů, které jsme dokázali získat.




Sestavy


FK Hodonín
M. Petráš [-] - M. Opina [-] (87. J. Hromek [-] ) , K. Pospíšil [-] , M. Jakubek [-] (20. T. Mareš [-] ) , J. Hesek [-] , F. Žák [-] , R. Sasín [-] (74. L. Michna [-] ) , P. Kyselka [-] , P. Bohun [-] , M. Suchý [-] , M. Flasar [-]

SFK Nové Město na Moravě
M. Kolář [-] - D. Bača [-] , O. Vícha [-] , J. Batelka [-] , P. Duda [-] - R. Matulka [-] , J. Švanda [-] (46. M. Skalník [-] ) , K. Skalník [-] , M. Svoboda [-] (90. V. Dobrovolný [-] ) , L. Michal [-] (57. L. Wolker [-] ) - T. Duba [-]

ŽK: 31. R. Sasín , 68. M. Suchý , 85. M. Opina , 90. M. Petráš - 82. K. Skalník .
Počet diváků: 265. Rozhodčí: Silný Zdeněk - MRÁZEK Peter, BUREŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: remíza

Těžký zápas na tipování, ve kterém nemám favorita a tak volím remízu.

Tip: výhra domácích