Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza ztratila náskok a podlehla Dobříči


Branky


0

Horní Bříza, která hrála první poločas v početní výhodě díky absenci hráčů Dobříče, v druhém poločase ztratila dvoubrankový náskok a po přestřelce podlehla Dobříci 4:5. Dobříč táhl útočník Jakub Levora, který vstřelil rovnou čtyři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V tomto zápase se stalo hřiště Horní Břízy, k potěšení všech fanoušků, jednou velkou střelnicí. Zápas byl velmi dramatický. I přes nepříznivý stav hosté dovedli vstřelit v druhé půli čtyři branky a zvítězit i přes to, že s plným počtem hráčů hráli pouhých 40 minut. Bojovnost Dobříče se jí zúročila v podobě 3 bodů.

Převaha domácích

První půle se vyvíjela pro domácí podle plánu. Dobříč hrála pouze v deseti hráčích a toto oslabení bylo velmi znát. V 25. minutě se domácí po brance záložníka Karla Příhody ujmuli vedení 1:0. Hostující útočník Štěpán Levora ukázal, že zápas Dobříč nevzdá a v 30. minutě srovnal stav na 1:1. Před koncem poločasu ale v 40. a 44. minutě skóroval záložník Václav Zavadil a domácí ovládli poločas v poměru 3:1. S Dobříčí, která hrála v deseti to nevypadalo dobře a zdálo se, že utkání je rozhodnuto.

Velký obrat

Druhý poločas byl z úplně odlišného soudku. Hned v 46. minutě posílil Dobříč záložník Jakub Jírušek a další dva hráči Dobříče střídali. Čerstvá síla na hřišti se rychle projevila. V 51. minutě na 3:2 snižoval záložník Václav Zeman. O chvilku později v 60. minutě srovnával na 3:3 za hosty Štěpán Levora a domácí byli velmi překvapení. Něž stihli domácí reagovat na vyrovnání soupeře tak v 65. minutě zkompletoval hattrick Štěpán Levora a hosté otáčeli zápas. Stav byl v tu chvíli 3:4. Hosté sáhli k dalšímu střídání a v 75. minutě navyšoval vedení hostů opět Štěpán Levora. V 86. minutě byl vyloučen hostující Jakub Jírušek a domácí cítili naději na vyrovnání. V 88. minutě vytěžil z tlaku branku pro domácí obránce Jaroslav Rýdl, ale času na další branku bylo pekelně málo. I přes pokračující tlak domácích více branek nepadlo a Dobříč mohla slavit vybojované vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza B
Václav Tůma, trenér TJ ZKZ Horná Bříza: Ve druhé půli jsme absolutně přestali bojovat a soupeř díky bojovnosti a nasazení zvítězil. Navíc jsme neproměnili šance, které jsme si ve druhé půli vytvořili.

TJ Sokol Dobříč
Václav Lomička, sekretář TJ Sokol Dobříč: Měli jsme problémy se sestavou, ale nakonec jsme si i s tím dovedli poradit a zvítězili jsme.



Sestavy


SK Horní Bříza B
J. Korejčík [-] - R. Novotný [-] (46. R. Končal [-] ) , J. Rýdl [-] , R. Pöschl [-] - O. Hano [-] (46. J. Sedlecký [-] ) , V. Zavadil [-] , L. Pech [-] , K. Příhoda [-] - J. Šmucler [-] , V. Němeček [-] , M. Obořil [-]

TJ Sokol Dobříč
T. Nový [-] - V. Schneider [-] , J. Kusák [-] , J. Vokáč [-] , V. Šimice [-] - M. Šiška [-] , V. Svoboda [-] , V. Zeman [-] - Š. Levora [-] , M. Fencl [-] (65. D. Cink [-] )

ČK: 86. J. Jírušek .
Místo: UMT. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.