3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

21.kolo, Olomoucký | Prostějov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalka padla v Určicích


Branky


0

Na zápase fotil a report zaslal Lubomír Kaprál. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase nerozhodně

V neděli 12. května bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání okresního přebouru mezi místním Béčkem a mužstvem Skalky. Vzhledem k tomu, že Béčku reálně hrozí sestup, potřebovalo v tomto utkání naplno bodovat, což se díky dvěma gólům v posledních pěti minutách utkání nakonec povedlo. Ale popořádku. V prvním poločase měli míč častěji na kopačkách domácí hráči. V 9. minutě měl problémy s poskakujícím míčem v bezprostřední blízkosti branky hostující gólman Glouzar, ale nejhoršímu zabránil. Po čtvrthodině hry se pro změnu dostal do blízkosti domácí branky Prokop, ovšem oba jeho střelecké pokusy brankář Pospíšil zlikvidoval. Ve 22. minutě se na hranici velkého vápna uvolnil přes dva obránce Halouzka a jeho tečovaná střela skončila v síťi hostující branky - 1:0. Béčko se z vedení radovalo pouze pár minut. Vyrovnání zařídil střelou z úhlu ke vzdálenější tyči Prokop. Po půl hodině hry se vyznamenal hostující brankář, který nebezpečnou střelu vytěsnil na tyč. 

Domácí v závěru rozhodli

Po změně stran hosté hru vyrovnali. Do obrovské šance se dostali domácí až po hodině hry, kdy se bomba Pospíšila odrazila od tyče ke druhé tyči a ven z branky! Když už se zdálo, že utkání směřuje do nerozhodného výsledku přece jen uhodili Určice. Na kolmici od Halouzky si naběhl Vodák a prostřelil brankáře, který si sice na míč sáhl, ale cestě do branky zabránit nedokázal. Definitivní tečku za utkáním učinil těsně před závěrečným hvizdem Čajan, když domácí útočníci využili nedůslednosti hostující obrany, pronikli podél postranní čáry do velkého vápna a výše zmíněný hráč dal výsledku konečnou podobu. 



Sestavy


TJ Sokol Určice B
M. Pospíšil [-] - J. Hanzelka [-] , K. Plišťák [-] , L. Zelina [-] , L. Nakládal [-] (65. P. Čajan [-] ) , O. Halouzka [-] , J. Antoníček [-] (59. P. Pospíšil [-] ) , R. Berčák [-] , P. Vodák [-] , J. Kadlec [-] , M. Hudský [-]

FK Skalka 2011
A. Glouzar [-] - D. Dostalík [-] (79. Z. Svozil [-] ) , J. Donát [-] , R. Khýr [-] (71. P. Sedlák [-] ) , O. Spisar [-] , R. Hyžďál [-] , R. Prokop [-] , M. Glouzar [-] , R. Pinkava [-] , L. Petržela [-] , P. Slamenec [-]

Počet diváků: 30. Rozhodčí: VRÁŽEL Václav - PROCHÁZKA Jaroslav, MAJER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.