3:2p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2018 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji nováčků se body dělily, v penaltách vyšel Uněšovu tah s náhradním brankářem


Branky


16

Fotbalisté Chodova urvali v Uněšově bod za remízu 2:2 díky vyrovnávací trefě Cuhry z 84. minuty. V penaltách už byla šťastnější domácí Slavia, jejíž lavičce vyšel tah s výměnou gólmanů v závěru rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlý zásah hostujícího Hrušky odpověděl Randa

Fotbalisté Uněšova, kteří vstoupili do vyšší soutěže vysokou výhrou v Chodové Plané, hostili Chodov, který naopak na domácím hřišti jasně podlehl Bělé. Domácí tak chtěli jít za dalším vítězstvím, ale hned v úvodu se ukázalo, že to nebudou mít snadné. Už ve 4. minutě se totiž trefil Tomáš Hruška a hosté vedli. Uněšovští pak přidali a soupeře zatlačili a do poločasu stačili alespoň vyrovnat zásahem Daniela Randy.

Mižár poslal Uněšov do vedení, ale Cuhra v závěru vyrovnal

Také po změně stran pokračovala aktivita domácího týmu a v 69. minutě ji konečně zužitkoval gólem dobře hrající Jakub Mižár – 1:1. Chotíkovští tedy museli přidat, už jim nestačilo jen pozorně bránit. V 84. minutě se jim vyrovnat opravdu podařilo, šťastným střelcem byl střídající Tomáš Cuhra – 2:2. Po závěrečném hvizdu pak uviděl červenou kartu za protesty kapitán Uněšova Patrik Eger, kterému se podle zápisu nelíbilo, jak málo času rozhodčí nastavil a dal to jasně najevo. Na výsledku ani to ale nic nezměnilo a tak se muselo do penalt.

Domácím vyšlo střídání brankářů

V nich byli střelci na obou stranách dlouho úspěšní. Rozhodující chvíle přišla až v páté sérii, kdy domácí postavili mezi tyče místo brankáře Vacína náhradníka Boudu. Ten závěrečnou penaltu chytil a Slavia se tak mohla radovat ze zisku druhého bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Jakub Křehlík (hrající trenér): Zápas jsme měli vyhrát už v normální hrací době, ale bohužel jsme opět udělali spoustu chyb, které dokázal soupeř dvakrát potrestat, a proto si veze bod za remízu. Bod navíc jsme získali díky našemu skvělému náhradnímu brankáři, který šel do brány na poslední penaltu a naštěstí ji chytil. Doma jsme chtěli potvrdit tři body z Chodové Plané, ale bohužel máme o jeden méně. Ale i tak mít pět bodů a být na třetím místě po dvou zápasech, je na nováčka solidní výkon.




Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Vacín [-] - J. Křehlík [-] , Z. Hlous [-] , M. Hlous [-] - D. Vávra [-] (76. Š. Toráč [-] ) , J. Mižár [-] , E. Eger [-] , D. Randa [-] , M. Meszáros [-] - J. Šebek [-] , P. Eger [-] -

TJ Tatran Chodov
J. Kupilík [-] - D. Mai [-] (70. L. Richter [-] ) , T. Hruška [-] , J. Chmelík [-] , P. Holar [-] , D. Kobes [-] , M. Holar [-] , K. Kuboušek [-] , D. Lorenz [-] (62. T. Cuhra [-] ) , M. Holar [-] , P. Smazal [-]

ŽK: 18. E. Eger , 87. J. Křehlík - 65. T. Hruška . ČK: P. Eger - 87. T. Hruška .
Hráči zápasu: J. Šebek , J. Mižár - T. Hruška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlauf Jiří - MIŽÁR Emil (N), JANEK Dominik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Slyšel jsem, že má Úněšov skvěle futsalisty, proto volím výhru domácích.

Tip: výhra hostů