4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

5.kolo, Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malonty třemi góly v první půli rozhodli o výsledku utkání


Branky


23

Dvě rychlé branky Kravetse nastolily obraz utkání. Poté domácí přidali ještě jednu branku, na kterou však brzy odpověděl hostující Račák. Ve druhé půli pak přidal pojistku Kališ a tři body zůstaly v Malontech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kravets vstřelil dvě rychlé branky

Zápas s lídrem tabulky začali domácí aktivně a od začátku dostali soupeře pod tlak. Už ve 3.min se do pěkné šance dostal agilní Beneda, ale z hranice malého vápna přestřelil. V 7.min. zatáhl balon po levé straně D. Svatoň, přihrál před branku, ale nabíhající M. Kouba z malého vápna branku hostí minul. V 9.min. našel Mokoš krásným pasem za obranu M. Koubu, ten v pádu přiťukl rozběhnutému Kravetsovi, který sám před prázdnou brankou jen doklepl balon do sítě 1:0. V 16.min. zacentroval z pravé strany do vápna Vančura, na balon si naběhl opět Kravets a hlavou k pravé tyči zvyšoval na 2:0. Ve 23.min dostal krásnou přihrávku do ulice Beneda, šel z levé strany sám na gólmana hostí, ale ranou po zemi jej neprostřelil. V 35.min. napřáhl z pravé strany ke střele Vančura, jeho ne příliš povedený pokus zachytil na hranici malého vápna O.Gloza a střelou k protilehlé levé tyči zvýšil už na 3:0. V 43.min. po zbytečném faulu domácích na hranici velkého vápna, snížili hosté střelou Tomáše Račáka z přímého kopu na 3:1. To byl také poločasový výsledek. 

Kališ krásnou střelou pod břevno upravil na konečných 4:1

Ve druhé půli domácí trochu polevili, ale hosté toho nedokázali využít a do žádné gólové šance se nedostali. Naopak v 71. min. Kališ po přihrávce Benedy, pečetil krásnou ranou o břevno výsledek na konečných 4:1. Vítězství bylo zasloužené, neboť se zrodilo z neustálého tlaku domácího mužstva, i když hosté pravděpodobně přijeli v hodně kombinované sestavě.

 

 

Autor reportu: Stanislav Hubený, vedoucí mužstva Malont



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Malonty
Ladislav Kaločai, trenér: Za bojovnost a celkovou předvedenou hru pochválím celý tým. Střídali jsme sice dobré momenty se špatnými, třeba zbytečný byl gól do šatny ze standardky, která vůbec nemusela být, ale celkově pozitiva převládala. Jsem rád, že se dobře zapojili i všichni hráči z lavičky.




Sestavy


TJ Hraničář Malonty
J. Bílý [-] - J. Kališ [-] , J. Hajdák [-] , M. Beneda [-] , D. Svatoň [-] , M. Kouba [-] , T. Valiček [-] , M. Vančura [-] , T. Faltus [-] , R. Krátký [-] , J. Mokoš [-]

FK Dynamo Vyšší Brod
J. Šesták [-] - V. Bartoň [-] , D. Poláček [-] , J. Gondek [-] , R. Bartoň ml. [-] , F. Klíma [-] , R. Bäuml [-] , T. Dibďák [-] , T. Račák [-] , D. Poláček [-] , P. Poštulka [-]

ŽK: 52. M. Kouba .
Hráči zápasu: M. Vančura , M. Kravets .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Reitinger Jiří - OLAH Radek (N), PROCHASKA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zbyněk Rýpar

Expert: Martin Pils
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím klukům Malontským respektive Chosému (Pepa Doubrava), Kalimu, Faltíkovi a udělají si hezkou sobotu. Tipuji 2:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích