D. Hrádek 26. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

7.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černý Dub porazil Mokré, dvě branky vstřelil Švercl


Branky


26. D. Hrádek (p.) - 12. M. Švercl , 19. M. Švercl , 90. V. Welser ml.
22

Mokré nabuzené po středeční vysoké výhře chtělo před domácím publikem opět uspět. Černý Dub ale rozhodně nepřijel prohrát a to ukázal už v prvním poločase. Výhru hostí pečetil v 90. minutě Václav Welser. Hosté tak poskočili na osmou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

První poločas začali lépe hosté když už po 20-ti minutách vedli 2:0. Krásným gólem se ve 12. minutě blýskl Michal Švercl, když se po rohu dostal k odraženému míči a krásnou střelou do šibenice nedal Vaňasovi šanci - 0:1. V 19. minutě vystihl Michal Švercl rozehrávku domácích a střelou z vápna podruhé překonal domácího brankáře - 0:2. Poté se do menšího tlaku dostali i domácí, ale vážnou příležitost si nedokázali vytvořit, ale do poločasu snížit stačili, když se z penalty prosadil Daniel Hrádek - 1:2. Švercl mohl ve 36. minutě završit hattrick, ale tentokrát se blýskl brankář domácích a Švercla vychytal. Hosté mohli vedení navýšit, když Karafiát přihrával před bránu, kam si nabíhal Welser, ten však z bezprostřední blízkosti nastřelil jen tyč. Do kabin šli tak veselejší hosté.

Hosté vyloupili Mokré

Druhý poločas zlepšili domácí svoji hru a Černý Dub začali přehrávat, hosté hrozili pouze z brejků. Největší příležitost na vyrovnání měl v 60. minutě Štumbauer, když Hošna podskočil balon, Štumbauer se ocitl sám před Hauserem, ten ho ovšem vychytal. Špatný terén měl velký vliv na vývoj utkání, když obě mužstva těžko kombinovali a nepřesnými přihrávkami, často docházelo ke ztrátám míčů a zápas tak nebyl moc pohledný pro oko diváka. V 75. minutě zkoušel z přímého kopu ohrozit Hausera Dvořák, ale ten jeho střelu vyrazil. Poslední změna skóre přišla v 90. minutě, Hojda našel krásným centrem přes obranu Welsera, ten se dostal do vápna, násladnou přihrávku mu zblokoval obránce domácích, balon se však odrazil zpět k Václavu Welserovi, který uklidil míč do prázdné branky - 1:3. Černý Dub si tak z Mokrého veze důležité tři body.

Autor: Václav Welser



Ohlasy k zápasu


TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): Není k tomu moct co říct, Dub nám dal lekci z produktivity. První poločas měl navrch Dub, během druhého poločasu se hra začala vyrovnávat. Ke konci jsme mohli dorovnat skóre, ale bohužel se nám nepodařilo míč dotlačit do brány přes skvěle chytajícího gólmana a v poslední minutě Dub ještě přidal pojistku do otevřené obrany.




Sestavy


TJ Mokré
M. Vaňas [-] - R. Rottner [-] , T. Balík [-] , Č. Alexa [-] , P. Dvořák [-] , M. Kössl [-] , L. Tancer [-] , V. Klement [-] , R. Beneda [-] , D. Hrádek [-] , P. Štumbauer [-]

TJ Slovan Černý Dub
R. Hauser [-] - M. Frdlík [-] , T. Bakalář [-] , V. Karafiát [-] , M. Liebl [-] , P. Hošna [-] , D. Schneider [-] , M. Švercl [-] , J. Zedek [-] , V. Welser ml. [-] , R. Hojda [-]

ŽK: 31. D. Schneider , 66. M. Frdlík , 81. P. Hošna .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: KNOTEK Václav - MATĚJKA Zdeněk (N), CHMELA Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Po nadílce, kterou domácí nadělili Týnu v týdnu, toto bude vyrovnané utkání, které nakonec skončí těsnou výhrou domácích .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích