Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 10:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | IV. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kounov si zastřílel proti Petrohradu


Branky


12

Kounov - V rámci pátého kola čtvrté třídy na okrese Rakovník změřil síly Kounov s Petrohradem. Domácím se dařilo střelecky a zasloužené vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vítězi se rozhodlo již do poločasu

Úvod zápasu byl hodně nervozní a ani jeden tým si nebyl schopen dát pár přesných přihrávek po sobě. Změnilo se to po první vstřelené brance. Ve 14. minutě si na parádní míč Pleiera ze stopera naběhl mezi obránce kapitán Hubička a své sólo proměnil bezpečně k tyči - 1:0. Uběhlo pár minut a po souhře Kozemský - Hubička se míč dostal k Jelínkovi, ten si zasekl míč do vápna a křižnou střelou navýšil vedení domácích - 2:0. Hosté z Petrohradu se pomalu nedostávali ani na útočnou polovinu, další náznaky šancí ale domácí zatím nevyužili.

 

To se změnilo až ve 30. minutě po centru z pravé strany a zakončující Jelínek překonal Scheinera - 3:0. O pět minut později přišla pěkná akce, po které byl po přihrávce Fejfara sám před brankářem Hubička a se štěstím poslal míč do sítě - 4:0. Závěrečné slovo úvodního dějství si vzal Jelínek a završil hattrick. Huttr rozehrával rohový kop, který se dostal po chvilce zpátky k rozehrávajícímu hráči a ten neváhal a poslal míč zpět do pokutového území. Tam dokázal tečovat Jelínek a míč si namířil cestu mezi nohy brankáře - 5:0.

Skóre mohlo být klidně i vyšší

Druhý poločas už byl prakticky jen dohrávající, přesto Kounov zahodil spoustu šancí a vítězství mohlo být daleko vyšší. Diváci se ale bavili. V 58. minutě utíkal po pravé straně Kraft, na kterého dotírali dva obránci. Míč přesto ve skluzu dokázal poslat na volného Huttra, který si již věděl rady a střelou po zemi z hranice šestnáctky podél brankáře navýšil stav utkání - 6:0. V 60. minutě si na půlící čáře narazil Jelínek s Hubičkou a prvně jmenovaný postupoval sám na Scheinera. Udělal mu kličku, poté i vracejícímu se obránci a dovezl míč až do brány - 7:0.

 

Hosté měli poté možnost vstřelit alespoň čestný gól, ale po ruce Vrubela nastřelil Míček z penalty pouze břevno. Petrohrad se branky dočkal v 70. minutě, kdy volný Míček poslal balon nechytatelně do sítě - 7:1. V závěru zápasu domácí nevyužili velké množství šancí, ve kterých se postupně ocitli Hubička, několikrát Holátko a také Bien Nguyen.



Ohlasy k zápasu


FK Kounov
Petr Huttr: "Od začátku jsme věděli, že soupeř přijel pouze v deseti hráčích. Úvod zápasu byl ale příšerný, nedokázali jsme si dát dvě přihrávky. Naštěstí jsme dali po chvíli gól a to nás uklidnilo. V poločase jsme vedli již o pět gólů a tušili jsme, že už utkání dovedeme do vítězného konce. Druhý poločas jsme dali dva další góly, ale pak trošku přestali hrát, soupeř toho využil a vstřelil také gól. Naše vítězství mohlo být daleko vyšší, ale další šance jsme neproměnili. Nyní nás čeká derby v Mutějovicích, tak nás přijďte podpořit v co největším počtu!"




Sestavy


FK Kounov
L. Schejbal [-] - M. Vrubel [-] , J. Hubička [-] , H. Jebbiou [-] , M. Kraft [-] (58. M. Nguyen [-] ) , P. Huttr [-] , J. Jelínek [-] (61. M. Suchý [-] ) , J. Fejfar [-] , R. Pleier [-] , J. Soukup [-] , P. Kozemský [-] (56. J. Holátko [-] )

Sokol Petrohrad
J. Scheiner [-] - M. Černý [-] - D. Učík [-] , L. Halámek [-] - M. Prištic [-] , P. Míček [-] - V. Jelínek [-] , Z. Sajfrt [-] , K. Pros [-] , P. Petrok [-]

ŽK: 33. J. Soukup - 12. M. Prištic , 49. P. Petrok , 75. D. Učík .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - POCHMAN Martin (N), DOMABYL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Šanov 14 62:15 35
2 Sokol Petrohrad 14 55:21 29
3 Sokol Kroučová 14 45:23 29
4 SK Senomaty B 14 56:29 26
5 TJ Roztoky B 14 30:43 16
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Jiří Masopust 15
2 Martin Tauš 14
3 Luboš Šika 13
4 Jaroslav Škuthan 11
5 Tobiáš Mudra 8
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Petr Čech 31 77,5% 5
2 Jaroslav Bureš 28 63,6% 1
3 Václav Jelínek 28 70,0% 5
4 Bedřich Bočánek 18 64,3% 1
5 Ladislav Rác 12 75,0% 1
Zobrazit celou tabulku