Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.05.2015 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec konečně vítězně, Ptenínu vázlo zakončení


Branky


0

Papírový favorit z Hradce dokázal z hřiště Ptenína vydolovat tři body. Skvělé utkání odehráli obránce Karel Kalný a dvougólový útočník Matěj Douša, na druhé straně se pěknými kličkami i přehledem předvedl Ahmed Mebarki.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzhledem k posledním nepřesvědčivým výkonům a bodové šňůře domácích nastoupili hradečtí do utkání s respektem a čekali s čím jejich soupeř vyrukuje. Ptenín však s žádným ofenzivním kolotočem nepřišel, a tak se hosté rozhodli začít útočit. Ve 12. minutě poprvé zahrozil Douša, po něm i Liebel, ale oba mířili vysoko nad. Do další veliké šance se dostal Kaplan, ale místo technické střely zvolil razanci, což nebylo správné řešení situace. První branka padla v 29. minutě. Karel Kalný dlouhým centrem vyslal Matěje Doušu, který šikovně přeloboval brankáře Pelanta. O několiv okamžiků později předvedl skvělou individuální akci Marek Liebel a bylo to 0:2 z pohledu domácích. Lučina měla také šance, které mnohdy končily zakončením z dálky, kterému chyběla přesnost. Naději pro Ptenín přeci jen vykřesal Michal Čigáš a jeho gól z 39. minuty.

 

 

Nástup do druhé půle hradeckým vyšel skvěle. Již po pár minutách vstřelil uklidňující branku Jiří Hrdina st., jehož zakončení prokázalo, že zkušenosti tomuto čtyřiapadesátiletému borci rozhodně nechybí. Lučina se snažila s vývojem utkání ještě něco udělat, ale veškeré ofenzivní snahy bortily zbytečné ztráty míčů. V 62. minutě přidal svou druhou branku (asistenci si připsal Kaplan) Matěj Douša a o vítězi bylo prakticky rozhodnuto. Další šance Hradce zůstaly, i díky dobrým defenzivních zákrokům, nevyužity. Ptenín skóroval opět před koncem poločasu, tentokrát to byl útočník Jan Strejc. Utkání tak skončilo výsledkem 2:4, Hradec mohl slavit.

 




Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Jan Strejc, záložník či útočník Ptenína: "Zápas jsme si prohráli sami našimi neproměněnými šancemi v prvním poločase a nepřesné mušce ve druhém poločase."

SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce 1946: "Po sérii špatných výsledků z posledních zápasů jsme konečně zabrali a zaslouženě zvítězili. Výkon mužstva mě velmi potěšil. Nemám ve zvyku hodnotit veřejně hráče, ale skvělé utkání odehrál na předstoperu Kalný."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
M. Pelant [-] - V. Rajšpís [-] , M. Krüs [-] , V. Duchek [-] , R. Hnojský [-] - A. Mebarki [-] , Z. Smítka [-] (65. D. Louda [-] ) , M. Šašek [-] (69. J. Schejbal [-] ) , J. Strejc [-] - M. Čigáš [-] (80. J. Černý [-] ) , J. Maršálek [-]

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - J. Šmejkal [-] , L. Varga [-] , K. Kalný [-] , R. Švarc [-] - K. Výrut [-] , J. Hrdina st. [-] , J. Kaplan [-] , M. Liebel [-] - J. Janeček [-] (65. M. Marko [-] ) , M. Douša [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.