0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2018 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bodovou šňůru Branova přerušil Janov


Branky


10. V. Kinter (p.) , 30. R. Konvalinka , 68. M. Bradáč
24

Branov se prezentuje v posledních zápasech pohlednou hrou a dělá body. Nyní ho čekal na domácím hřišti nepříjemný Janov. Ten si sem přijel pro tři body, což také potvrdil a díky skvěle chytajícímu Kopáčkovi vyhrál s čistým kontem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba brankáři měli svůj den

První desetiminutovka nabídla vyrovnanou partii, ale právě v 10. minutě pronikal do vápna Konvalinka a nedovoleně byl zastaven protihráčem. K penatě se postavil Marek Bradáč, ale Pulchart ho vychytal. Vyražený míč bohužel pro hosty ukořistil před obranou Kinter a nedal brankáři šanci - 1:0. Janov si začal vytvářet tlak a z něj přicházely šance. Ve 20. minutě se dostal i Branov do šance, ale hlavička branovského hráče "koníčkem" donutila k perfektnímu zákroku Kopáčka.

 

Uběhla půl hodina a Janov své vedení navýšil. Marek Bradáč utekl po levé straně a předložil Konvalinkovi, který do protipohybu překonal bezmocného Pulcharta - 2:0. Branov se prezentoval v této části protiútoky a dostal se do velké šance. Vilím našel Rasochu, ale ten v ideální pozici mířil těsně vedle. V závěru ještě domácí podržel Pulchart, když vyškrábl konečky prstů střelu do šibenice.

Janov nedovolil Branovu ani gól

Janov chtěl vstřelit další branku a pojistit tak ještě více své vedení. Oba útočníci se o to snažili, chyběla ale podpora řady záložní. Když už se dostali hosté do zakončení, tak trefili Pulcharta do hrudi. V 68. minutě využil dlouhého nákopu Marek Bradáč. Prošel přes tři bránící hráče a tváří tvář nedal hostujícímu brankáři šanci - 3:0.

 

Branov nedostalo tříbrankové manko do kolen a nadále se snažil hrát. Kromě centrů do vápna se domácím naskytla možnost penalty, kterou ale nezužitkoval Vilím. Kopáček ho vychytal. V samém závěru ještě vyzkoušel pozornost Pulcharta janovský Kinter, ale jeho ránu z dvaceti pěti metrů domácí brankář nádherně vyškrábl.

 

Galerie od Lukáše Ilberga!



Ohlasy k zápasu


Sokol Branov
Martin Pulchart, brankář: "Janov byl herně lepší. My se dostáváme do šancí, ale neproměňujeme. Ke konci prvního poločasu jsme mohli snížit, ale bohužel. Ve druhém poločase byl Janov lepší prvních deset minut, to jsme zaspali. Poté jsme ale ovládli střed hřiště my. Soupeře podržel Kopáček, já jsem si také dobře zachytal. Za pět zápasů je vidět, že jsme sehraní a herně to je dobré."

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: "Branov má zatím solidní obranu a s tím jsme šli do zápasu. Začali jsme hned od začátku útočit a vytvářeli si jednu šanci za druhou a dařilo se. Na druhou stranu Branov taky dokázal sem tam zahrozit. Teď se Janov bude muset obejít bez pěti hráčů a bude muset sahat do rezerv. Doufám, že to kluci bez nás zvládnou ty dva zápasy a udělají nám radost."



Sestavy


Sokol Branov
M. Pulchart [-] - M. Kozel [-] , J. Zítek [-] , D. Moulis [-] , M. Svoboda [-] (46. R. Hubka [-] ) , V. Vilím [-] , M. Rasocha [-] (67. M. Hlaváček [-] ) , T. Krátký [-] (77. J. Kruba [-] ) , K. Konopásek [-] , T. Kopejtko [-] , K. Molo [-]

Sokol Janov
M. Kopáček [-] - M. Amler [-] (65. J. Koukal [-] ) , V. Kinter [-] , J. Kloub [-] - P. Bradáč [-] , J. Bečirovič [-] , J. Kail [-] (72. T. Vomastek [-] ) , J. Koukal [-] (21. J. Nobilis [-] ) - M. Bradáč [-] , R. Konvalinka [-] - J. Linc [-]

ŽK: 38. D. Moulis , 54. K. Konopásek - 58. J. Nobilis , 74. V. Kinter .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - TÝČE Jiří, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Branov sbírá body, ale Janov je na jiné úrovni než třeba Čistá a Sýkořice.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů