Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 14:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mantov přejel lídra z Hradce 4:0


Branky


0

Utkání se kvůli obrácenému pořadí odehrálo na hřišti v Mantově. A děly se tam věci! Již po prvním poločase nebylo pochyb o tom, kdo bude vítězem. Baník svého soupeře předčil ve všech ohledech a zaslouženě vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baníku se dařilo od úvodních minut a Hradec dokázal držet krok jen úvodní čtvrthodinu. Poté se hráči v zeleno-černých dresech rozehráli k úžasnému výkonu, zřejmě nejlepšímu z celé sezóny. První branka utkání padla v 15. minutě. Na svědomí ji měl záložník Petr Šmrha, který se štěstím přeloboval brankáře Posledního. Po několika minutách mohl po Kaplanově centru vyrovnat Jiří Hrdina st., ale sám břed brankou mířil pouze do náruče gólmana Reháka. Následný protiútok sice Poslední skvěle vychytal, ale v 27. minutě kapituloval znovu. Kombinace podél autové čáry vyvrcholila Šimandlovo nabídkou pro Jakuba Janouškovce, a ten šancí nepohrdl - 2:0. Jasnou mantovskou převahu korunoval dorážkou do odkryté svatyně Jakub Machač. Hradecký trenér Kodera přiznal, že po takové pětačtyřicetiminutovce na něj šly mdloby.

 

A bylo ještě hůř. I přes důraznou domluvu v kabině pokračovali hradečtí v zoufalém výkonu, naopak hráči Baníku z nastaveného tempa neubrali. Nejhezčí akce utkání přišla v 55. minutě. Jakub Dráždil se z dvaceti metrů opřel do míče, který ve vzduchu okopíroval dráhu paraboly, načež skončil přesně v horním růžku branky. Opravdová fotbalová lahůdka, která by se neztratila ani ve vyšších fotbalových soutěžích. Po čtvrté brance se utkání spíše dohrávalo. Další Dráždilova parádní střela skončila na spojnici tyče a břevna, jindy musela mantovské útoky likvidovat poslední záchrana hradecké rezervy - Tomáš Poslední. Utkání tak skončilo převapivým výsledkem a v Mantově se mohlo začít slavit.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce: "Musím přiznat, že vůbec netuším, co se s námi stalo. Ze hry naší obrany hlavně v prvním poločase je mi ještě teď špatně. Odehráli jsme nejhorší zápas pod mým vedením. Baník vyhrál zcela zaslouženě."

TJ Baník Mantov
Luboš Housar, trenér Mantova: "Hradec k nám nepřijel kompletní, ale to nic nemění na tom, že dnes mám pro kluky pouze slova chvály. Skutečně nemohu najít nic, co bych hráčům vytknul. Soupeře jsme přehrávali ve všech směrech, navíc se nám konečně podařilo vstřelit víc než jen jednu, nebo dvě branky."



Sestavy


SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - T. Dufek [-] , L. Varga [-] , J. Hrdina st. [-] , R. Švarc [-] - S. Calpak [-] (51. J. Šmejkal [-] ) , J. Kaplan [-] , J. Šubrt [-] , K. Výrut [-] - J. Janeček [-] , K. Kalný [-]

TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - L. Khás [-] , T. Fekl [-] (70. A. Ulč [-] ) , P. Jež [-] , K. Kadlec [-] - P. Šmrha [-] (70. J. Heřman [-] ) , J. Dráždil [-] (70. M. Janeček [-] ) , J. Hrubý [-] , J. Machač [-] - J. Janouškovec [-] (70. R. Khomyn [-] ) , M. Šimandl [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.