1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.10.2018 15:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kněževes na Lubnou neumí


Branky


25

V osmém kole se představil na kněževeském hřišti lubenský Baník. Domácí jistě měli baníkovcům co vracet po vyřazení z okresního poháru. Nebezpečí Lubné tkví především v rychlých brejcích Trejbala, které si ale tentokrát domácí pohlídali opatrnou hrou zezadu. I přesto se ale lubenský kanonýr prosadil a Kněževes tak stále nemá na Lubnou recept.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas mezi vápny

Utkání začalo opatrně z obou stran. Hrál se fotbal na dlouhém hřišti, více držení míče bylo sice na straně domácích, ale jejich pokusy končily před pokutovým územím Baníku. Herink v brance neměl prakticky žádnou práci. Na druhé straně si dávali domácí pozor na rychlíka Trejbala a proto stopeři hráli velice zataženě a nedávali tak prostor k brejkům. I tak se několikrát za obranu Henzély i Trejbal dostali, ale na cestě k brance je domácí obránci vždy stihli odzbrojit. První poločas tak byl plný soubojů od vápna k vápnu a nepřinesl žádné výrazné ohrožení branky.

Kněževes vyrovnat nedokázala

Do druhé půlky vstoupili aktivněji hosté, kteří zvládli několik rychlých přechodů do útoku. Hned v 50. minutě se prosadil Trejbal, který dostal zprava výborný centr od Vopata a zakončil netradičně hlavou přímo pod břevno – 0:1. Domácí po této brance jakoby ztratili dech a ve středu hřiště dělali chyby, které umožnily lubenským snadno získat míč a hnát se dopředu. Několik akcí skončilo na poslední chvíli zákrokem kněževeských stoperů. V 72. minutě pronikl Vopat do velkého vápna, byl ale vytlačen až téměř k rohovému praporku. Neztratil ale balon a po půl minutě kličkování se dokázal uvolnit a ještě našel na velkém vápně Volfa, který zakončil přesně na zadní tyč – 0:2.

 

Za tohoto nepříznivého stavu dali domácí všechny síly do útoku, kam se posunul Vrábík a vzal k sobě i další hráče ze zadních řad. Do konce zápasu se hosté bránili dlouhým nákopům a pokusům překonat obranu. Téměř všechny hlavičkové souboje ale vyhrávali lubenští a Brabec s Kollárem nenechali míč projít za sebe. Domácím se povedlo snížit v 79. minutě, kdy byl domácí hráč faulován asi 2 metry za velkým vápnem. Míče se ujal Vrábík a technicky přestřelil zeď a nedal tak pro nedostatečný výhled Herinkovi žádnou šanci – 1:2.

 

V následujících minutách dál pokračoval drtivý tlak Kněževsi, ale baníkovci se již nedopustili žádné chyby a nedali domácím šanci. Ti měli ještě jednu šanci vyrovnat v poslední nastavené minutě střelou z malého vápna. Nakonec neměl ale brankář práci díky pohotovému skluzu Trejbala do střely. Bojovný zápas tak skončil zaslouženě lépe pro hosty, kteří sice byli méně na balonu, ale domácím nedali kromě přímého volného kopu šanci ohrozit Herinka.

 

Galerie od Štefana Ferencze!



Ohlasy k zápasu


FK Kněževes
Martin Havel, útočník: "Lubné gratuluji ke třem bodům. Za nás to nebudu komentovat, musíme si k tomu během týdne něco říct, takhle to dál nejde."

TJ Baník Lubná
Leoš Klik, obránce: "V Kněževsi jsme absolvovali velice těžké utkání, které bylo založené především na trpělivost a defenzivě. Ačkoliv domácí měli víc ze hry s míčem, nepustili jsme je, kromě přímáku z vápna, do žádných šancí a na druhé straně jsme sami dvě proměnili. Všichni naši kluci hráli naplno a po velice bojovném výkonu jsme zaslouženě odvezli tři body."



Sestavy


FK Kněževes
L. Lenner [-] - K. Hrubý [-] (70. T. Šíma [-] ) , J. Vrábík [-] , M. Krejčí [-] , J. Hanych [-] , P. Holeček [-] , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] , M. Havel [-] (66. O. Neveďal [-] ) , M. Houška [-] , P. Čihař [-]

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - M. Němec [-] , P. Kollár [-] , L. Brabec [-] , L. Klik [-] - M. Štícha [-] , M. Bok [-] (90. P. Sklenička [-] ) , D. Vopat [-] , P. Volf [-] (82. M. Pokorný [-] ) - R. Henzély [-] (27. P. Suchý [-] ) , A. Trejbal [-]

ŽK: 59. R. Čihař , 60. M. Houška , 90. P. Holeček - 14. M. Němec .
Hráči zápasu: A. Trejbal , D. Vopat , L. Brabec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: AKSAMIT, PAEDR. Miroslav - BENEŠ Adam, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2018 13:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2018 17:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 23:39

Tip experta: výhra domácích

Velmi pěkný zápas. V Kneževsi je zkušenost , kterou většinou domací zápasy uhrají , nadruhou nováčkovský elán a fotbalovost Lubné budou dělat všem celkům potíže, Přesto o trochu více věřím domácím.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 16:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2018 11:58

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér - SK Lišany | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bude to vyrovnané utkání, ale domácí nakonec urvou 3 body