3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva góly Ereta pomohly Chlumu k výhře


Branky


6. S. Eret , 57. M. Wagner , 79. S. Eret
0

Hostující Líšiná se v případě výhry mohla bodově dotáhnout do svého soka. To se však nepodařilo, a tak se Chlum ještě více vzdálil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkání se domácím vydařil na výbornou. Povedená akce ze 6. minuty znamenala gól Stanislava Ereta a vedení 1:0. Dlouhé centry Líšiné nebyly proti dobře fungující obraně účinné, naopak kombinační hra Chlumu byla vysoce efektivní. Rozdíl se postupem času smazal a přibližně padesátka diváků viděla vyrovnanou partii. Domácí se ke konci poločasu dostali do dalších slibných šancí, ale těm chyběla gólová tečka. Po pětačtyřiceti minutách tedy 1:0. 

 

I do druhého poločasu vstoupili lépe chlumští, kterým rychlý mokrý trávník naprosto vyhovoval. Důležitá uklidňující branka přišla v 57. minutě. Střelou k tyči se o ni postaral Michal Wagner. Třetí a definitivně rozhodující branka padla v 79. minutě, když se podruhé prosadil Stanislav Eret. Vzápětí přišla správně nařízená penalta a snížení. Líšiná vycítila šanci a dokázala si vypracovat několik příležitostí, kterým chybělo přesnější zakončení. Konečné skóre 3:1 a zasloužené tři body pro TJ Chlum.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Odehráli jsme dobré utkání a zaslouženě vyhráli. Až do stavu 3:0 jsme byli lepším týmem a mohli jsme vést i vyšším rozdílem."

TJ Sokol Líšina
TJ Sokol Líšiná: S klubem TJ Sokol Líšiná se nám tentokrát bohužel nepodařilo spojit. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací o tomto utkání.



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Šlajs [-] , Z. Švec [-] , L. Hajšman [-] (75. L. Hajšman [-] ) , V. Calta [-] - M. Wagner [-] , P. Bořík [-] , T. Červenka [-] , M. Archalous [-] (59. S. Parák [-] ) - S. Eret [-] (82. P. Šindelář [-] ) , C. Ball [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.