2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.04.2015 17:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Hradec 1946 B urval vítězství v samotném závěru


Branky


7. P. Bilik , 40. O. Kiss , 89. K. Kalný
0

Velmi cenné tři body vybojovali hráči Hradce 1946 B, kteří toto utkání navzdory zápisu hráli doma (obrácené pořadí). Ti sice v 81. minutě přišli o vedení, ale těsně před koncem vstřelil rozhodující gól dvaadvacetiletý Karel Kalný, který do zápasu naskočil až od druhé půle. Mistrovský tah trenéra Tomáše Kodery!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu se Hradci vydařil na výbornou. Už v 7. minutě se po rohu Kaplana ujal vedení, když skóroval obránce Petr Bilik. Od této chvíle ovšem převzali otěže prvního poločasu a vlastně i celého zápasu hráči Baníku. Hradeckým se nedařila hra a nemohli najít recept na dobře hrajícího soupeře. Několik šancí pochytal skvěle chytající Tomáš Poslední, ale vyrovnání, které přišlo ve 24. minutě už nezabránil. O několik minut později mohl Mantov vstřelit další branku, ale ta pro ofsajd nemohla být uznána. Z ojedinělé šance se tak do vedení dostala opět hradecká rezerva. Ve 40. minutě se po dalším Kaplanově centru odrazil míč k Otovi Kissovi, který upravil poločasové skóre na 1:2 pro Hradec. Skvělý počin tohoto útočníka, který jinak nastupuje za "A" tým.

 

Po změně stran už byla k vidění vyrovnaná kopaná. Přesto to byli opět mantovští, kteří měli více gólových příležitostí. Hradec hrozil jen z ojedinělých protiútoků, jako například z toho v 68. minutě, ale z toho tentokrát Kiss mířil těsně mimo tři tyče. Mantovská aktivita byla odměněna v 81. minutě vyrovnávací trefou, kterou zapříčinila nedůrazná obrana Hradce. Hradinou utkání se stal Karel Kalný, který o půli přišel do hry za Jaroslava Janečka a v 89. minutě nasměroval svůj tým za dalšími třemi body. Krutý výsledek pro skvěle hrající Baník.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
TJ Baník Mantov: S klubem TJ Baník Mantov se nám zatím bohužel nepodařilo navázat spolupráci. Omluvte proto, prosím, snížený počet informací o tomto utkání.

SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce 1946: "Až na prvních deset a posledních deset minut utkání byla Mantava lepším týmem a určitě si nezasloužila prohrát. Vyhrál tým s větším štěstím."



Sestavy



SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - T. Dufek [-] , L. Varga [-] , J. Šmejkal [-] (60. J. Hrdina st. [-] ) , R. Švarc [-] (76. J. Türk [-] ) - K. Výrut [-] , J. Šubrt [-] , J. Kaplan [-] , P. Bilik [-] (46. M. Douša [-] ) - O. Kiss [-] (81. S. Calpak [-] ) , J. Janeček [-] (46. K. Kalný [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.