1:1
(1:1)
40. S. Eret
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.04.2015 14:00

13.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec se s Chlumem rozešel smírně


Branky


16. J. Šubrt - 40. S. Eret
0

V utkání prvního se čtvrtým nepotvrdil Hradec roli papírového favorita. Nicméně vzhledem k průběhu utkání budou s jedním bodem spokojeni všichni. Spokojený nebude František Mareš, který se bohužel zranil. Přejeme mu rychlé zotavení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí, kteří si vypracovali územní převahu, ze které pramenily i šance. Chlumu nefungovala kombinace a lacino přicházel o míče. Rozpoložení na hřišti dokumentuje i první branka utkání, kterou v 16. minutě po nepovedené Doušově střele vstřelil Jiří Šubrt. Hradec mohl své vedení navýšit, ale další šance zůstaly nevyužity. S postupem času se hra mírně vyrovnávala, oba celky vsadily na dlouhé nakopávané míče, které měly vysouvat hrotové útočníky do šancí. Přesně to se nakonec ve 40. minutě podařilo Chlumu. Dlouhý pas za obranul přetavil ve vyrovnávací trefu Stanislav Eret. Do šaten se tak šlo za nerozhodnutého stavu.

 

Druhá půle byla v podání domácích plná nepřesností, naopak Chlumu začala vycházet kombinační hra po zemi. Hostující Eret mohl přidat druhou branku, ale trefil jen břevno. Po šancích na obou stranách se skóre stále něměnilo. Rozhodnout mohl v samotném závěru střídající Luboš Hajšman, ale brankář Janeček předvedl bravurní zákrok a střelu z malého vápna dokázal vyrazit. Utkání tak skončilo spravedlivou dělbou bodů.

 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946 B
Tomáš Kodera, trenér Hradce: "První poločas byl jasně v naší režii, ale za druhou půli jsme si nezasloužili vyhrát. Remíza je nakonec zasloužená. Stínem utkání bylo těžké zranění našeho hráče Františka Mareše už v 11. minutě, kdy si sám při špatném pohybu natrhl achillovu šlachu a čeká ho zřejmě dlouhá rekonvalescence. Všichni přejeme brzké uzdravení."

TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Jednalo se o vyrovnané utkání, ve kterém byli většinu prvního poločasu lepší domácí. Po vyrovnávacím gólu však více šancí měli hosté."



Sestavy


SK Hradec 1946 B
J. Janeček [-] - J. Šmejkal [-] (70. J. Hrdina st. [-] ) , L. Varga [-] , P. Bilik [-] (58. R. Švarc [-] ) , T. Dufek [-] - K. Výrut [-] , J. Šubrt [-] , J. Kaplan [-] (69. J. Toman [-] ) , F. Mareš [-] (11. V. Höfer [-] ) - M. Douša [-] (46. S. Calpak [-] ) , K. Kalný [-]

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - V. Calta [-] , L. Hajšman [-] , M. Šlajs [-] , Z. Švec [-] - T. Červenka [-] , V. Ernest [-] , P. Bořík [-] (46. C. Ball [-] ) , M. Wagner [-] - S. Parák [-] (69. L. Hajšman [-] ) , S. Eret [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.