Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2018 14:00

12.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žďánský dvěma góly rozhodl o vítězství


Branky


12

V rámci předposledního kola zajížděla do Zavidova divizní rezerva z Hostouně. Ta chtěla jistě bodovat, proti stál ale velmi těžký soupeř, který se nachází v horním patře tabulky. Zavidov díky dvěma gólům Dominika Žďánského těžký zápas zvládl a připsal si velmi cenné body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šanci dokázal využít jen Žďánský

Úvodní minuty byly z obou stran takové oťukávací. Převahu začali mít po chvíli domácí, kteří využívali především rychlonohého Žďánského, na kterého létal jeden balon za druhým. Po jednom takovém nákopu Šímy se dostal Žďánský do souboje s brankářem Obrciánem. Oba byli u míče současně, avšak Žďánský se štěstím získal míč z tohoto souboje a poté z úhlu vstřelil úvodní branku utkání – 1:0. Do další šance se dostal nováček v zavidovském dresu Houdek, jehož střela ze slibné pozice však skončila vedle. Hosté se dostali k ojedinělé šanci, proti které výborně zasáhl Kraus. Poločas tak skončil vedením Zavidova.

Snížení pro lepší pocit

 

Druhá půle patřila domácím, kteří zavřeli hosty v jejich vápně na dvacet minut. Nejprve z malého vápna přestřelil domácí Vitner, poté na zadní tyči nedosáhl na míč Zuda. Zvýšení se domácí dočkali v 54. minutě. Jančařík obral hosty o míč, vysunul krásnou kolmici na Knora, který ještě našel přihrávkou pod sebe Žďánského, kterému stačilo nastavit placírku – 2:0. Tento hráč si vytvořil několik dalších šancí, vždycky však byl příliš z úhlu a hostující Obrcián ho vychytal. Hosté v závěru dokázali snížit Mikešem, ale tento gól znamenal pouze kosmetickou úpravu výsledku – 2:1.

 

Podívat se zatím můžete na galerii od Davida Svobody, jehož foto naleznete také ZDE.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: "Upřímně řečeno jsem měl z tohoto zápasu obavy, během týdne nám přibýval jeden zraněný za druhým. Nakonec musel nastoupit Houdek, který u nás hraje 14 dní i s cestou. Kluci ale předvedli absolutně odlišný výkon oproti minulému týdnu. Takhle by to mělo vypadat. V pátek máme dokopnou tak to tam všechno zhodnotíme a v neděli uzavřeme podzim derby s Tatranem."




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - R. Vanický [-] , P. Šíma [-] , D. Štiller [-] , J. Jančařík [-] (70. J. Klouček [-] ) , D. Houdek [-] (46. M. Zuda [-] ) , J. Knor [-] , P. Hornof [-] , L. Kapoun [-] , P. Vitner [-] , D. Žďánský [-] (90. D. Denk [-] )

Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] - M. Slanina [-] , M. Tygl [-] , L. Nachtigal [-] , M. Hlava [-] , O. Žíla [-] (75. M. Hlaváček [-] ) , N. Onu [-] (61. M. Mikeš [-] ) , R. Linc [-] (75. J. Krejsa [-] ) , L. Krupička [-] , M. Seidl [-] , T. Krupička [-] (63. P. Študent [-] )

ŽK: 45. P. Vitner , 84. L. Kapoun .
Hráči zápasu: D. Žďánský .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Stehlík Jan - SLEPIČKA Milan, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 12:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2018 11:05
Johana Hergetová

Expert: Lukáš Křenek
Tip experta: výhra domácích

Zavidov je v domácím prostředí dost suverénní.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích