1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany B v posledním utkání podlehli Kasejovicím


Branky


0

Na hříště Chlumčan B se v rámci posledního 26. kola dostavili Kasejovice a dokázali domácím ukrást 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání, které toho sice nepřineslo příliš, ale rozhodně bylo zajímavé svou vyrovnaností. V první půli měli navrch domácí Chlumčany a jejich aktivitu potvrdila i branka Romana Krýsmana z 22. minuty. Domácí byli i po zbytek poločasu lepší a dařilo se jim hrát přesně tu hru, kterou potřebovali. Hosté v čele s kanonýrem Škyrtou se poměrně trápili a nepodařilo se jim tak v první půli skórovat. 

 

Prvních dvacet minut druhého poločasu se obraz hry příliš neměnil. Zlom přišel v 59. minutě, kdy se podařilo hostům vyrovnat. Autorem branky byl Jaroslav Kopáček. Překvapivý moment poté přišel v 65. minutě, kdy hostující střelec Martin Škyrta dostal červenou kartu a oslabil tak svůj tým. Domácím ale toto vyloučení paradoxně vůbec nepomohlo. Nedokázali ho zužitkovat a tak přišel zasloužený trest. V 80. minutě se Karel Flandera prosmíkl mezi dvěma obránci a šel sám na brankáře, k zakončení se ale nedostal z důvodu nedovoleného zákroku soupeře. Pokutový kop posléze proměnil Václav Drnek a rozhodnul tak o vítězství Kasejovic 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
Jiří Míšek: Zase nás bylo jen 11, problémy s hráči jsou tu ohromné. Měli jsme nakročeno k hodně dobrému výsledku. Kasejovice podali dobrý kolektivní výkon.




Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
J. Kastner [-] - Z. Havlíček [-] , L. Milota [-] , T. Beníček [-] , J. Dobrovolný [-] - D. Štolle [-] , T. Benedikt [-] , J. Havlíček [-] , R. Míšek [-] - F. Lösch [-] , R. Krýsman [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Fiala [-] - J. Kopáček [-] (63. J. Chaloupka [-] ) , D. Fiala [-] , J. Mašek [-] , M. Chára [-] - Z. Rezek [-] , T. Klíma [-] (46. J. Voříšek [-] ) , V. Drnek [-] , M. Topinka [-] - K. Flandera [-] , M. Škyrta [-]

ŽK: R. Míšek . ČK: 65. M. Škyrta .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.