0:5
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 14:00

26.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobřany bez trenéra nezvládli ani poslední utkání sezóny


Branky


44. Z. Bultas , 59. J. Bešta , 64. J. Bešta , 75. M. Oulík , 77. J. Bešta
0

Dobřany v posledním utkání sezóny na domácím hřišti podlehli Radkovicím vysoko 0:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ačkoliv již od začátku utkání se jevili Radkovice ve větší herní pohodě, první poločas toho příliš zajímavého nepřinesl. Domácí tým předváděl poměrně mdlý a nevýrazný výkon a hostům se zase nedařilo propracovat se do větších šancí. Zajímavý moment přišel tak až v poslední minutě první půle, když se dokázal střelecky prosadit hostující útočník Zdeněk Bultas. Pozdní branka tak znamenala vedení hostů 1:0.

 

Druhý poločas byl podstatně zajímavější než ten první a to především díky Janu Beštovi, navrátilci do sestavy Radkovic. Hosté od začátku druhé půle jednoznačně Dobřany přehrávali a bylo tak jen otázkou času, kdy přijde pro domácí i trest v podobě gólu. Ten první přišel v 59. minutě z kopačky Jana Bešty. Přestože bylo skóre utkání teprve 0:2, domácí se již zdáli zcela odevzdaní. A když v 64. minutě přidal Jan Bešta další, bylo již téměř rozhodnuto. Hostům to ale nestačilo, ačkoliv domácí již byli naprosto bez chuti hrát, Radkovičtí jim závěr utkání ještě více znepříjemnili. Nejprve v 75. minutě svou brankou Marek Oulík a pouhé dvě minuty na to ho napodobil svou třetí brankou v utkání Jan Bešta! Hosté tak ovládli zápas, nastříleli domácím bůra a ukončili sezónu ve velkém stylu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Radkovice
Václav Heřman: Dobřany dnes podali odevzdaný výkon, fotbal z naší strany byl moc pěkný, předváděli jsme krásné kombinace. Mohli jsme dát i více než jen 5 gólů, šance jsme na to měli.



Sestavy



TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Oulík [-] , J. Bešta [-] , M. Velich [-] , M. Březina [-] - F. Březina [-] , M. Hohlberger [-] , M. Brada [-] , J. Janeček [-] - Z. Bultas [-] (46. J. Vojta [-] ) , J. Bešta [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.