2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2018 14:00

13.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Velim ztratila dvougólové vedení a nakonec brala s Hvozdnicí jen bod


Branky


10

Velim - Po sobotní výhře Nového Strašecí se Velim ocitla na posledním místě tabulky. Navíc je čekal soupeř, se kterým se dá bodovat a v případě výhry domácích nad Hvozdnicí se tabulka mohla náramně vyrovnat, ale ke třem bodům nestačilo ani dvougólové vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle dva nula

Ve Velimi se nehrálo moc pohledé utkání. Oba týmy nastoupily s hodně defenzivní taktikou. V prvním poločase ale přeci jen domácí měli více šancí a příležitostí, to hlavně ze standardních situací. Z dobrých pozic postupně mířili hlavou vedle Kasal, Martykán i Hartig. Hosté se na útočnou polovinu dostávali jen sporadicky.

 

Velimští ale nebyli ze hry příliš nebezpeční, hráli pomalu a bez pohybu. První gól padl ve 29. minutě po odvráceném rohu. Hartig nacentroval do vápna a našel hlavu Víška, který nedal brankáři šanci - 1:0. V závěru poločasu bylo v domácím táboře ještě veseleji, do vápna se dostal Kopáček a střelou o tyč překonal Hubínka - 2:0.

Druhá půle nula dva

Hosté do druhé půle prostřídali a hru oživili. Domácí naopak postupem času vyklízeli pole. Ještě než se tak stalo, šel ze strany na gólmana Novotný a pak Jansta, ale v jasných příležitostech minuli. Velimi se pak nedařilo držet míč, Hvozdnice naopak byla všude dřív a s bojovností se domácí nedokázali vyrovnat. Varování přišlo po gólu hostí z ofsajdu, který nebyl správně uznán. Nicméně hosté se dál snažit vstřelit branku.

 

V 73. minutě se už hosté mohli radovat. Po nedorozumění Dejmka se stopery si míč ze vzduchu zpracoval Mráz, jedním dotekem vyřadil jak brankáře, tak obránce a uklidil míč do prázdné branky - 2:1. Za dvě minuty bylo s domácími ještě hůře. Po závaru Velimi následoval rychlý protiútok hostí. A i přesto, že domácí obrana měla převahu, tak si útočící hráči poradil a Hodosi srovnal - 2:2.

Rozhodnutí v sedmé sérii

V prvních pěti sérií nebyli dva úspěšní střelci na každé straně. Rozhodující moment přišel v sedmé sérii. Domácí Kopáček nedal, naopak rozhododl hostující Kotěra a Hvozdnice získala plusový druhý bod.



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "Ve vší úctě k soupeři musím říct, že jsme se porazili praktiky sami, byli jsme bez pohybu, málo agresivní a málo jsme chtěli. První půle ještě snesla nějaké parametry. Dostali jsme se do vedení, které mělo být vyšší než dvoubrankové, ale pak přišlo pro mě nepochopitelné selhání. Naše situace je hodně špatná, ale s takovýmto výkonem se o záchranu nehraje. Stačila na nás pouze bojovnost a větší chuť hostů se zápasem něco udělat."




Sestavy


FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Jansta [-] , M. Kasal [-] , L. Hartig [-] , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-]

SK Hvozdnice
T. Hubínek [-] - O. Hodosi [-] , J. Kotěra [-] , M. Tomanec [-] , D. Petschl [-] , J. Mrhal [-] , R. Pešl [-] , J. Hromádka [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] , K. Rochl [-]

ŽK: 31. P. Víšek , 52. L. Seifert , 60. M. Novotný , 84. J. Kukal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nehasil Karel - KUBEČKA Pavel, ROTH Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Martin Servus
Tip experta: výhra domácích

Velim proti nám našla ideální rozestavení, které doma bezezbytku využije.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 19:20
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza