0:2
(0:1)
3. L. Křelina (p.)
54. M. Novák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2018 16:30

8.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V derby mezi domácí Velimí a Poděbrady vyhráli hosté


Branky


3. L. Křelina (p.) , 54. M. Novák
13

Velim - V osmém kole Ondrášovka KP bylo na programu i další derby, tentokrát mezi Velimí a Poděbrady. Hosté na rozdíl od domácích své šance proměnili a v utkání vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté využili hned v úvodu penalty

Hosté měli hned ve 3. minutě výhodu pokutového kopu, který proměnil Křelina - 0:1. Pak postupně převzali otěže zápasu domácí, ale hosté byli nebezpečnější a hrozili z brejků. Při závarech podržel Velim brankář Dejmek. Velimští své šance nedotáhli, když chyběla potřebná kvalita ve finální fázi.

Novák pojistil výhru Poděbrad

Po změně stran měli domácí dvě obrovské šance, proti kterým se ale vyznamenal Václavík. A tak se potvrdilo pravidlo nedáš - dostaneš. Po chybě v obraně šel sám na bránu Novák a samostatný únik zakončil gólem - 0:2.

 

Velim hru otevřela a hosté měli možnosti podnikat rychlé protiútoky. Jednou domácí podržel skvěle Dejmek, kterého z bezprostřední blízkosti trefil Křelina a Novák svou střelou orazítkoval břevno. Své šance pak měli ještě i domácí fotbalisté, ale stoprocentní šance Novotného a Kedršta zůstaly nevyužity. V poslední šanci selhal i Seifert, když z malého vápna trefil v bráně jediného hráče hostí. 



Ohlasy k zápasu


FC Velim
Vladimír Malinovský, trenér: "Další zápas, ve kterém jsme nepropadli. Trochu nás přibrzdila rychlá branka soupeře z penalty, ale oklepali jsme se a hráli celkem dobře. Utkání bylo vyrovnané, ve druhém poločase jsme měli trochu navrch. Srazilo nás to, že jsme opět nedali vyložené šance. Za stavu 0:1 jsme měli dvě tutovky, nedali jsme a soupeř trestal. Ani po druhé brance to kluci nezabalili a bojovali až do úplného konce a za to jím patří velký dík. Rozdíl byl pouze v produktivitě. Náš zmar vyvrcholil chvíli před koncem, kdy jsme zakončovali při jedné akci asi čtyřikrát, ale míč jsme do brány nedostali."

FK Bohemia Poděbrady
Jan Suchánek, stoper: "V zápase nám hodně pomohla rychlá branka, když jsme hned ve druhé minutě proměnili penaltu. V prvním poločase jsme byli o něco fotbalovější, než soupeř, i když stále máme nějaké mezery v kombinaci. Byla škoda, že jsme ještě nějakou z dobře rozjetých akcí neproměnili. Začátek druhého poločasu už byl vyrovnanější. Po pěkné akci se nám podařilo přidat druhý gól a ten nás trochu uklidnil. Postupem času převzal iniciativu soupeř. Hlavně Hruška a střídající Puk naší obraně v závěru hodně zatápěli. Na konci jsme to ale ubojovali a párkrát i s trochou štěstí ubránili."



Sestavy


FC Velim
D. Dejmek [-] - L. Hartig [-] , J. Zajíc [-] (51. M. Puk [-] ) , J. Kukal [-] (80. M. Kasal [-] ) , D. Hruška [-] , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] (78. O. Kosina [-] ) , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-] , P. Víšek [-] (51. M. Novotný [-] ) , M. Kyncl [-] (85. A. Jehlička [-] )

FK Bohemia Poděbrady
D. Václavík [-] - J. Sirový [-] , L. Křelina [-] (90. O. Hněvsa [-] ) , L. Hruška [-] , M. Novák [-] (80. D. Rulc [-] ) , T. Javorek [-] , T. Kubánek [-] , J. Nedorost [-] , J. Suchánek [-] , T. Šusta [-] (87. Š. Šendera [-] ) , M. Billý [-]

ŽK: 34. J. Zajíc , 69. J. Kukal , 72. L. Seifert - 43. M. Billý , 71. J. Sirový .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Pospíšil Miloslav - PUDIL Václav, ZOUFALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Rudolf Válek
Tip experta: výhra hostů

Dva týmy z konce tabulky, tak to bude zajímavé. Domácí nenechají nic zadarmo, ale přesto věřím Poděbradům, kteří jsou o malinko silnější a odvezou si všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů