2:1
(0:1)
3. D. Hruška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dalo by se říci utkání o šest bodů, již v sedmém kole, Strašecí uspělo nad Velimí


Branky


54. L. Palko , 82. M. Kaválek - 3. D. Hruška (p.)
13

Nové Strašecí - V rámci sedmého kola došlo k vzájemnému měření sil ze spodku tabulky. Nové Strašecí, ve kterém během týdne ohlásil svůj konec trenér Petr Svoboda, kterého na lavičce nyní zastoupil Jan Mrázek spolu s Martinem Hrbkem, přivítalo Velim.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strašecí opět inkasovalo na začátku zápasu

Pro domácí snad už tradiční vstup do zápasu. Ve 3. minutě se dostal k propadlému míči ve vápně Hruška a Kleinmond při pokusu zmenšit střelecký úhel protihráče srazil. Sám faulovaný si vzal míč a přízemní střelou do středu branky poslal Velim do vedení  - 0:1. Poté si ideálně v dobré příležitosti nepřipravil míč na jedné straně Kasal, aby ho na té druhé mohl Kapek napodobit. Hosté mohli jít do dvoubrankového vedení. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce kapitán Seifert, ale trefil pouze tyč a odrazem do domácího brankáře se míč dostal mimo bezpečí.

 

Na druhé straně po rohovém kopu hlavičkoval ve dvou situacích Pařízek. Jednou mířil vedle a poté trefil jen Dejmka v brance. Pokutový kop se mohl a dokonce měl pískat i na druhé straně. Mžourek pronikl ze strany do vápna a k zemi ho stáhl Martykán. Učebnicový faul sudí Čermoch k udivení všech domácích neodpískal. Do stoprocentní šance vyslal Svoboda ve vápně nabíhajícího Kapka, ale ten tváří tvář brankáři trestuhodně překopl.

Kaválek hrdinou

Druhý poločas začal lépe pro domácí, kteří se v 54. minutě se dočkali vyrovnání. Ve vápně narazil Pařízek přesně Palkovi a ten střelou na zadní tyč rozvlnil síť – 1:1. Poté Palko zkoušel své štěstí dalekonosnou střelou, která prolétla jen těsně vedle spojnice.

 

Druhý poločas měl zajímavý závěr. V 75. minutě šel na hřiště Kaválek a pět minut poté se blýskl opět nádherným gólem. Přímý kop ze čtyřiceti metrů zatočil krásně do šibenice – 2:1. Zápas se blížil do závěru a nepříjemný závar byl před Kleinmondem. Pro domácí naštěstí vše dobře dopadlo, pro hosty bohužel špatně. Stejně jako v poslední minutě, kdy se míč dostal za vápno a střílející hráč hostí orazítkoval tyč. Velim měla v tabulce pouze dva body, a tak se zrodilo pro domácí o to více cenné vítězství, když svému sousedu z tabulky odskočilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nové Strašecí
Tomáš Pešek, brankář: "Typický začátek a ve třetí minutě inkasovaná branka. Velim nebyla lepší než my, ale přesto vedla. My jsme měli šance ke skórování, ale ty jsme zahodili. Začátkem druhé půle se nám podařilo vyrovnat a soupeře jsme do ničeho nepouštěli. Co zase trefil Kavi, to už hlava nebere. Ze čtyřiceti metrů vingl jako kráva, co na to říci. Veni, vidi, vici. Potřebné tři body jsme urvali a budeme je chtít potvrdit příští zápas ve Hvozdnici."

FC Velim
Lukáš Seifert, kapitán: "Z naší strany to byl totální zmar, hlavně ve druhém poločase po vyrovnávací brance. Zápas jsme výborně rozehráli, dali jsme rychle první branku. Pak jsme ale nedali další dvě nebo tři vyložené šance. Za patnáct minut jsme mohli rozhodnout, ale nestalo se. Totálně nás srazila branka domácích. Ve druhém poločase jsme nebyli schopni vytvořit si nějakou vylouženou šanci, naše hra postrádala nápad a nebyli jsme vůbec nebezpeční. Domácím stačila vůle po vítězství."



Sestavy


TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - L. Mrázek [-] , J. Trégr [-] , M. Erba [-] , M. Pařízek [-] , L. Palko [-] , J. Kapek [-] (89. J. Říčka [-] ) , J. Trnka [-] , M. Hartman [-] , P. Svoboda [-] (75. M. Kaválek [-] ) , M. Mžourek [-]

FC Velim
D. Dejmek [-] - M. Puk [-] , M. Jansta [-] , L. Hartig [-] , M. Kasal [-] (60. J. Kukal [-] ) , D. Hruška [-] , M. Novotný [-] (77. J. Zajíc [-] ) , L. Seifert [-] , O. Martikán [-] , V. Kopáček [-] , M. Kedršt [-]

ŽK: 23. M. Mžourek , 23. P. Svoboda , 57. J. Trnka , 85. L. Mrázek , 88. J. Kapek - 79. M. Puk , 88. L. Hartig .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Čermoch Jakub - BARTŮŠEK Zdeněk, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Lukáš Seifert
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že se konečně chytneme a zvítězíme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích