Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.11.2018 10:00

15.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frýdlantští potvrdili v Olomouci skvělý podzim


Branky


11

 

Před sezónou zaznělo z frýdlantské kabiny přání skončit po podzimní části soutěže do 6. místa. Svěřenci trenérů Martina Šrámka a Jiřího Krejčího se nakonec vyšplhali až na 4. příčku, ba co víc, do tabulky si připsali neuvěřitelných 28 bodů a na vedoucí Opavu “B” ztrácí pouhé dva body. Již teď je jasné, že jde o nejlepší podzimní umístění v historii divizního účinkování.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

V sobotu si fotbalisté 1. BFK šli jasně za svým cílem a na hřišti donedávna ještě druholigového týmu zanechali nejen dobrý výsledkový, ale také herní dojem. 

 

„Dneska musíme sportovně uznat, že jsme na soupeře neměli. Nebyli jsme takticky a ani technicky na takové výši, aby jsme mohli hrát lepší partii. Frýdlant disponuje zkušenými hráči a bylo to vidět. Hráli opravdu rychlý a pohledný fotbal a když k tomu přidáme chyby, které jsme udělali, tak výsledek je zcela zasloužený”, poznamenal po zápase holický trenér Jaromír Lukášek.

 

Branka Šafnera z 21. minuty vnesla na frýdlantské kopačky klid, ve 35. minutě mohl navíc navýšit skóre Klimas, ale trefil pouze břevno. Ve 42. minutě se ale již trefil přesně a hosté odcházeli do kabin s dvoubrankovým náskokem.

 

 

Po změně stran přidali další góly Hrdlička a znovu Šafner (0:4).

 

Domácí se již na odpověď nezmohli, pouze Stoklasa korigoval v 77. minutě na konečných 1:4. Vítězství zcela zasloužené. Závěr podzimu zastihl Frýdlant ve skvělé formě, když z posledních třech duelů vytěžil plný počet 9 bodů.

 

“Přestože výsledek vypadá jednoznačně, soupeř byl kvalitní. Věděli jsme, že 1. HFK Olomouc má ambice vrátit se do MSFL, na soupeře jsme se ale dobře připravili. Naše výhra je zasloužená a tímto bych chtěl poděkovat všem hráčům nejen za tento zápas, ale za celý podzim. Mrzí mne některé zbytečné ztráty jako například v Havířově a Ústí, ale i tak je všem při pohledu na tabulku jasné, že chceme i na jaře znepříjemnit favoritům boj o postup do Moravskoslezské fotbalové ligy. Na závěr bych rád také poděkoval fanouškům za výbornou podporu během celé podzimní části”, hodnotil asistent trenéra 1. BFK Jiří Krejčí.

 

 Zdroj: http://1bfk.cz

 



Sestavy


1. HFK Olomouc
M. Kalina [-] - A. Vlk [-] (46. L. Horka [-] ) , O. Bořil [-] , P. Rajnoha [-] , L. Koutek [-] , M. Schmidt [-] (71. F. Henkl [-] ) , P. Krumpolc [-] (65. P. Stoklasa [-] ) , M. Krejčí [-] , O. Buček [-] , T. Drmola [-] , J. Juráš [-]

1. BFK Frýdlant nad Ostravicí
O. Prepsl [-] - D. Marek [-] , J. Hrdlička [-] , R. Wozniak [-] , O. Škorik [-] , Z. Staněk [-] - J. Wludyka [-] , J. Svatonský [-] (71. D. Hutník [-] ) , D. Klimas [-] (71. M. Indra [-] ) - R. Šafner [-] , B. Velička [-] (83. P. Soukup [-] )

ŽK: 58. T. Drmola , 82. L. Horka , 83. J. Juráš , 87. L. Koutek - 50. D. Marek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - NÁPRAVNÍK Jan, HAVLÍN Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů