2:5
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany doma neudrželi vedení a ztratili další body


Branky


24. P. Plocar , 35. M. Hořký - 15. D. Kasl , 40. T. Pech , 60. M. Myška , 70. M. Bruml , 85. J. Majer
0

Ačkoliv měli Lužany dobrý vstup do utkání a vedli 2:1, nakonec dostali od Předenic pětibrankový příděl a prohráli 2:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úmorné počasí od prvních minut ubíralo hráčům síly extrémním tempem a na hře se to zpočátku hodně projevovalo. Klasická kombinační hra Předenic se nekonala, místo toho jí vystřídali nepřesné nákopy. Nakonec to ale přeci jen byli hosté, kdo se jako první prosadil. Po centru a šťastném odrazu v 15. minutě se dostal na hranici vápna ke střele David Kasl a nemýlil se. Nebezpeční byli ale i domácí, hned ve 24. minutě se jim povedlo vyrovnat zásluhou Petra Plocara. Jejich tlak a šance pokračovali a vyústili tak ve druhou branku, kterou ve 35. minutě vstřelil Miloslav Hořký. Domácí tak měli nadějný jednobrankový náskok, udrželi ho ale pouhých 5 minut. Ve 40. minutě se po akci Josefa Majera a Pavla Kvídery prosadil Tadeáš Pech. Do šaten se tak šlo za stavu 2:2.

 

Druhý poločas začali aktivněji hosté a vcelku se jim kombinačně dařilo. Veškerou snahu Lužan se jim povedlo zpacifikovat a střely, které prošli na branku bravůrně likvidoval Marek Šatra. Lužany postupně ztrácelu síly a hosté tak přebírali iniciativu. V 60. minutě se jejich snaha projevila také vstřelenou brankou, po rohovém kopu rozehraném na krátko se prosadil Marcel Myška. Další branka přišla o deset minut později, po přihrávce Josefa Majera se dostal do úniku Martin Bruml a ačkoliv mu střela moc nesedla, propadla za záda golmana. Tečku za utkáním udělal v 85. minutě Josef Majer pěknou střelou na vzdálenější tyč.



Ohlasy k zápasu



TJ Předenice
Martin Bruml: Už před zápasem bylo jasné že to bude velice těžký zápas hlavně kvůli počasí které bylo na fotbal příšerné. Věděli jsme že Lužany ještě bojují o záchranu a nedarují nám nic. Naštěstí jsme ve druhém poločas ukázali že dokážeme bojovat a hrát pěkný fotbal. Lužany jsme ve druhém poločase jasně přehráli.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - J. Pecl [-] , M. Havránek [-] , A. Hajžman [-] , M. Hořký [-] - P. Plocar [-] , M. Dietl [-] , I. Kolečkář [-] , S. Tisot [-] - J. Linhart [-] , T. Štycha [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - R. Jirák [-] , K. Mašek [-] , D. Kasl [-] , D. Procházka [-] - P. Kvídera [-] , M. Myška [-] , T. Pech [-] (78. J. Mašek [-] ) , V. Frank [-] - J. Majer [-] , M. Bruml [-] (82. F. Kozel [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.