Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy tentokrát doma nezaváhaly!


0

Žinkovy přivítali na svém hřišti tentokráte celek z Chlumčan. Po dvou zaváháních potřebovali zvítězit a to se jim také povedlo, kvalitní výkon znamenal výhru 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žinkovy byli od samého začátku utkání lepší. Přestože jsme v prvním poločase nebyli svědky ani jedné branky, domácí si vypracovali hned několik zajímavých příležitostí. Filip Švejda se dostal hned 3x do zajímavé střelecké pozice, ale pokaždé jeho mířidla selhala. Podobně na tom byl i Oulík, jehož nebezpečné střela zamířila těsně vedle levé tyče. Ještě blíže vstřelení branky byl Hora, jehož střelecký pokus ale pouze orazítkoval břevno. Perfektní obranný zákrok předvedl stoper Chlumčan Jiří Vlček, když za cenu sebeobětování vykopnul z brankové čáry pokus domácího forvarda Zdeňka Beníška. 

 

Ve druhé půli se domácí konečně dočkali. K protržení smůly jim stačili dva po sobě jdoucí přímé kopy. Oba zahrával Tomáš Hora, který nejprve našel Zdeňka Beníška a ten poslal domácí do vedení 1:0. Při druhé standartní situaci se prosadil Zdeněk Pavlíček. Tentýž hráč měl krátce na to další obrovskou šanci, jenže jeho střela se pouze otřela o břevno branky hostů. Chlumčany poté využili jedné z chyb v domácí obraně a v 80. minutě dokázal snížit záložník Lukáš Tomášek na rozdíl jediné branky. Drama ale nepřipustil střídající domácí hráč Zdeněk Trojánek, který záhy na to zvýšil opět vedení svého týmu na dvoubrankový rozdíl. Výhru domácích pečetil v závěru utkání Tomáš Oulík, jehož tečovaná střela zapadla za záda Hůly.



Ohlasy k zápasu



TJ Keramika Chlumčany B
Jiří Míšek (trenér): Soupeř vyhrál zaslouženě a nám se ten zápas celkově nepovedl, navíc jsme měli trochu problémy s lidmi, hráli za nás 2 dorostenci.



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
V. Němec [-] - J. Vokurka [-] , J. Tykvart [-] , T. Hora [-] , J. Doričák [-] - F. Švejda [-] , M. Šneberk [-] , Z. Pavlíček [-] , T. Oulík [-] - Z. Beníšek [-] (85. M. Karhan [-] ) , V. Růžička [-] (70. Z. Trojánek [-] )

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - Z. Havlíček [-] , T. Beníček [-] , J. Vlček [-] , J. Kastner [-] - R. Míšek [-] , L. Tomášek [-] , T. Lachman [-] , T. Benedikt [-] , D. Štolle [-] - F. Lösch [-]

ŽK: R. Míšek .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.