1:2
(0:0)
48. R. Turák
71. F. Nedbalý (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2018 15:00

9.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma v početní nevýhodně vyhrála v Mariánkách


Branky


47. F. Nedbalý - 48. R. Turák , 71. F. Nedbalý (vl.)
32

Z posledních čtyř zápasů posbírala Aritma pouze jeden bod. Tuto nelichotivou bilanci mohla napravit v Mariánských Lázních, kde je čekal ale tým, který jde výkonem nahoru. Utkání nabídlo vyrovnaný boj. Během prvního poločasu šli dokonce hosté do deseti, přesto ale utkání zvládli vyhrát!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez gólu

Hodně opatrně proběhl první poločas z obou stran. Hned ve 3. minutě viděl za nedovolený zákrok žlutou kartu Vávra, který zopakoval totéž ve 38. minutě a šel do sprch. Citelné oslabení krátce před poločasem soupeř nevyužil. Žádná gólovka k vidění nebyla, a tak se šlo do kabin bez branek.

Aritma to v deseti zvládla

Mariánské Lázně šly do druhé půle s jasným cílem. Využít početní převahy a vyhrát. Hosté naopak chtěli zápas bez vyloučeného Vávry dohrát za neměnného výsledku. To se jim nedařilo a domácí rychle využili přesilovku. Ve 47. minutě zahrával rohový kop Lukáš. Svým centrem našel Nedbalého, který přes celou branku otevřel hlavou skóre - 1:0. Ihned poté ale pražský celek vyrovnal. Centr od levé lajny uklidil ve skluzu Turák - 1:1.

 

Domácí si vytvořili tlak, ale ke gólu tomu stále něco chybělo. Blízko k němu měl Sadílek. Nedbalý vystihl malou domů, ale následná klička se mu nepovedla. Míč však poslal na Sadílka, který v dobré pozici mířil nad. Mariánky byly potrestány. Přímý kop pražského celku si uklidil na přední tyči do vlastní sítě Nedbalý - 1:2. Vyrovnat mohl po centru Drahoráda v další šanci Sadílek, ale bohužel pro domácí se tak nestalo. Velmi zlaté tři body tak putovaly do pražské metropole.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Stanislav Purkart, trenér: "V prvním poločase to byla taktická bitva, oba týmy hrály velmi opatrně s cílem nedostat gól. K vidění nebyla žádná šance. Soupeř šel po dvou faulech do deseti a nám se to podařilo využít hned ze začátku druhého poločasu. Bohužel jsme hned inkasovali a zápas jsme dokonce i prohráli."

SK Aritma Praha
Tomáš Kubr, trenér: "Jsem spokojen, získali jsme důležité tři body. Zápas se pro nás nevyvíjel dobře, šli jsme do deseti v prvním poločase a ze začátku druhého jsme hned dostali gól. Otočili jsme, semkli jsme se a bojovným a kolektivním výkonem jsme dotáhli zápas do vítězného konce. Musím pochválit celý tým. Přiklonilo se k nám štěstí, důležité vítězství."



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Kravar [-] , D. Cinkanič [-] (72. Z. Štěpán [-] ) , T. Denk [-] (80. T. Šilhán [-] ) , P. Grambal [-] , P. Kořistka [-] (61. J. Lattisch [-] ) , F. Nedbalý [-] , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] , D. Pěček [-] , M. Lukáš [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - P. Vávra [-] , O. Rybka [-] , J. Troníček [-] , J. Beneš [-] , J. Junek [-] , R. Turák [-] , D. Frnoch [-] , T. Modr [-] , M. Macek [-] (75. F. Turbák [-] ) , M. Polom [-]

ŽK: 70. M. Drahorád , 72. D. Pěček - 3. P. Vávra , 86. J. Beneš , 90. T. Modr . ČK: 38. P. Vávra .
Hráči zápasu: M. Drahorád - J. Stareček , D. Frnoch .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Vokoun Daniel - CICHRA David, RADINA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: František Peřina
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička, Aritmě se nedaří a v Mariánských Lázních je dobře vedené mužstvo.

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza