Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankostroj z Losiné nedal Letinám šanci


Branky


0

Losinská honba za postupem pokračuje další výhrou, tenokráte to odnesli Letiny a to hned 7 inkasovanými góly!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí mužstvo potvrdilo svou jarní formu dalším bezchybným výkonem. Tentokrát jejich sílu pocítili Letiny, které přijeli oproti minulému kolu v oslabené sestavě. Domácí hráli po celé utkání velmi aktivně a dokázali rozhodnout už v prvním poločase, po němž vedli již 3:0. Následné tři rychlé branky ze začátku druhé půle naprosto pohřbili sebemenší šance hostů na korekci skóre a domácí Losiná tak bezproblémů získala 3 body.

První půle patřila bratrům Velemanům

Od začátku utkání si vytvořili domácí tlak a měli možnost hned dvou rohových kopů. Krátce na to hráčům výrazně začal znepříjemňovat pobyt na hřišti vydatný a intenzinví déšť. Nebyla to však nebesa, kde započala ta největší bouře tohoto dne. V 10. minutě přišla akce domácích po pravé straně a po nepřesvědčivém zákroku hostujícího brankáře se míč odrazil k nohám Radka Velemana a ten se nemýlil - 1:0.  Krátce nato musel letinský Karel Hajšman hasit odkopem další tlak domácích. Následně se hra trochu vyrovnala. Na straně jedné se neujala hlavička Martina Velemana ze 23. minuty, na druhé straně zase pálil Matejov jen do brankáře Větrovského. Ve 29. minutě přišla velká příležitost Letin po akci Matejova, na jehož přihrávku jen těsně nedosáhnul Lukáš Kohút. Obrovská komplikace a jeden z nejdůležitějších okamžiků utkání přišel ve 36. minutě. Rychlý brejk domácích vyústil v únik domácího Václava Hajšmana. Toho ale nedovoleně zastavil hostující brankář Radek Hanzal a rozhodčí tento zákrok ocenil červenou kartou. Naštěstí pro hosty to alespoň bylo mimo pokutové území. Přišlo nucené vystřídání, hřiště opustil útočník Václav Hraběta a nahradil ho náhradní brankář Petr Juráš. Ve 40. minutě se opět ukázal Radek Veleman, sebral míč jednomu z obránců a propálil nerozchytaného Juráše. Domácím ale ani tohle nestačilo. S trochou štěstí se o pouhé tři minuty později prosadil bratr Radka, Martin Veleman, jehož střela se odrazila od tyče do zad Juráše a poté do brány. Snížení měl na hlavě krátce na to Lukáš Kohút, ale jeho hlavička zamířila mimo. Poločas uzavřela střela Jana Votípky, se kterou si brankář Petr Juráš poradil.

Jeřábek, Tančouz a hattrick Radka Velemana pečetili výhru

Nástup do druhého poločasu byl pro Letiny naprosto katastrofální. Ve 47. minutě se po přihrávce Václava Hajšmana dostal do střelecké pozice Jakub Jeřábek, jehož střela zaplula přesně do sítě Jurášovi branky. Ze strany záložníka Losiné to ale nebylo všechno. V 51. minutě se k němu odrazil míč a jeho povedené placírka znamenala již pětibrankové vedení. Domácí měli poté hru naprosto pod kontrolou. V 56. minutě se dostal do zajímavé střelecké pozice Jan Votípka, ale branku přestřelil. V 62. minutě přišla další akce Radka Velemana, tentokrát ale svou šanci nevyužil, nicméně míč se po jeho střele odrazil přesně k Pavlu Tančouzovi a ten opět navýšil vedení domácích. Pouhé tři minuty na to přišla další zářná chvilka Radka Velemana. Po rohovém kopu střídajícího Tice se dostal domácí ostrostřelec k hlavičce, která znamenala zkompletování hattricku. Zbytek utkání domácí v poklidu kontrolovali a ačkoliv se diváci dožadovali proslulé "desítky", další branky se již nedočkali. Domácí tak ovládli utkání a přestříleli soupeře vysoko 7:0.



Ohlasy k zápasu



SK Letiny
Vít Pikhart: Před utkáním v Losiné jsme věděli o síle domácího mužstva. Museli jsme se však obejít bez šesti hráčů, kteří zasáhli minulý týden do vítězného zápasu s Žinkovy. Přestože jsme neměli k dispozici ideální sestavu, chtěli dobré utkání s přijatelným výsledkem. Bohužel naše zaváhání domácí nemilosrdně trestali a odvážíme si z Losiné debakl.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
J. Větrovský [-] - J. Šlais [-] , P. Novotný [-] , Z. Svoboda [-] , D. Zeman [-] (59. V. Brejcha [-] ) - J. Jeřábek [-] (54. P. Tančouz [-] ) , J. Votípka [-] , L. Šindelář [-] (63. O. Tic [-] ) - R. Veleman [-] (69. D. Kubalík [-] ) , M. Veleman [-] , V. Hajšman [-] (79. T. Karl [-] )

SK Letiny
R. Hanzal [-] - M. Baxa [-] , P. Brašna [-] , T. Pikhart [-] , K. Hajšman [-] - T. Krist [-] , T. Hupač [-] , M. Matejov [-] (70. V. Pikhart [-] ) , R. Přibáň [-] - V. Hraběta [-] (36. P. Juráš [-] ) , L. Kohút [-]

Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.