0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předenice vezou body z Dvorce


Branky


55. M. Myška , 70. J. Majer
0

Do Dvorce bojujícího o záchranu soutěže přijeli v rámci 21. kola hráči Předenic, kteří naopak stále mohou bojovat o postup. Hosté toto složité utkání zvládli a po vítězství 2:0 si odváží z Dvorce důležité body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit z Předenic nastoupil do utkání hodně aktivně. Od začátku dokazoval domácím, proč se drží mezi nejlepšími týmy v lize. Bohužel pro ně se jim ale nedařilo využít žádnou ze svých šancí. Domácí se museli v obraně hodně otáčet a doslova betonovat nápor Předenic. Ty si dokázali vypracovat pár zajímavých střeleckých pozic ze střední vzdálenosti, nejzajímavější z nich měl Martin Bruml, ale domácí brankář Kříž si s ní poradil. Domácí se snažili dostat dopředu z rychlých brejků a nakopávaných míčů, ale ani oni se neprosadili. Největší šanci prvního poločasu měl po akci Pavla Kvídery a následné přihrávce Martin Bruml, jehož rána ale skončila nad brankou. 

 

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první. Hostům se ale dlouho nedařilo prosadit se přes obranu Dvorce a stejně tak střely domácích končili mimo nebo v náručí brankáře Šatry. Nakonec ale obrana domácích přeci jen povolila. V 55. minutě se dostal Josef Majer k míči ve vápně, dokázal obejít dva hráče a nebýt faulu domácího brankáře Kříže, vstřelil by i branku. O tu se nakonec postaral Marcel Myška, který proměnil následný pokutový kop. Dvorec se touto inkasovanou brankou probral a začal se více tlačit do útoku. Nepodařilo se jim ale prosadit se a hosty v 70. minutě sklidnila branka Josefa Majera.



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
J. Kříž [-] - T. Kulhánek [-] , A. Vavřička [-] , J. Panc [-] , L. Trhlík [-] - P. Končel [-] , P. Kalabza [-] , M. Greguš [-] , J. Terč [-] - M. Dušek [-] , Š. Terč [-]

TJ Předenice
M. Šatra [-] - R. Jirák [-] , D. Kasl [-] , K. Mašek [-] , D. Procházka [-] - V. Frank [-] , P. Kvídera [-] , M. Myška [-] , J. Mašek [-] - T. Pech [-] , M. Bruml [-]

Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.