2:1
(0:0)
90. P. Bilik
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradecký beton na první Chotěšov nestačil!


Branky


0

Poslední Hradec zavítal na hřiště lídra tabulky a navzdrovy všem předpokladům Chotěšov hodně potrápil! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání začalo poměrně pasivní hrou obou celků. Hradec hrál s pětičlennou obranou a příliš se dopředu netlačil. První zajímavou šanci si tak vypracovali zhruba po půlhodině hry domácí po centru Jindřicha. K jejich smůle ale Molek na jeho centr před prázdnou bránou nedosáhnul. Zbytek poločasu pokračoval v duchu betonování ze strany Hradce a branka tak nepadla.

 

Krátce po začátku druhého poločasu se opět dostali domácí do zajímavé šance. Vacek se po rohu dostal k odraženému balonu a jeho střela jen těsně minula branku hostí. Domácí měli stále navrch a přišla tak další šance, v 74. minutě se dostal po přímém kopu k hlavičce opět Vacek, jeho pokus ale zamířil mimo. Dvě minuty na to se už ale domácí mohli radovat. Ke střele z hranice vápna se dostal záložník Josef Jindřich a přesnou ranou poslal Chotěšov do vedení 1:0. Tato branka jako by vlila nové síly do žil domácích, ti si pak dokázali vypracovat větší množství šancí. To vyvrcholilo nakonec brankou z 84. minuty, kdy se opět prosadil Josef Jindřich a pojistil tak vedení Chotěšova. Hradec na posledních 5 minut hru otevřel a snažil se ještě s výsledkem něco udělat. Za svou snahu byli odměněni brankou v poslední minutě, úspěšným střelcem se po skrumáž ve vápně stal Petr Bilik. Víc už ale hosté nestihli a domácí si tak 3 body pohlídali.



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Miroslav Bednář: Fotbal celkem nudný, samé nepřesnosti a hrálo se spíše ve středu. Našli se občasné akce a my jsme ty svoje nakonec proměnili a to rozhodlo.

SK Hradec 1946
Jiří Hrdina st.: Chtěli jsme hrát ze zajištěné obrany, v prvním poločase se to dařilo, snažili jsme se je k ničemu nepustit. Ve druhém poločase se pak jejich úsilí zveličilo. Dali se štěstím jeden gól, pak přidali druhého, my to trochu otevřeli a posledních pár minut soupeře přitlačili a podařilo se nám snížit. Bohužel už nebyl prostor na další korekci skóre. Výkon konečně tak, jak jsme si představovali, bojovalo se a hrálo se tak, jak se mělo hrát. Kdybychom takhle hráli i proti jiným soupeřům, nebyli bychom tam, kde jsme.



Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - P. Hasenöhrl [-] , L. Terber [-] , M. Wizovský [-] (38. N. Vávrovec [-] ) , J. Ondruš [-] - P. Znášik [-] , D. Kubík [-] (83. O. Pešta [-] ) , T. Vacek [-] , J. Jindřich [-] - A. Štökl [-] (38. D. Grössl [-] ) , E. Molek [-]

SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - P. Vlk [-] , K. Kalný [-] , B. Andrle [-] , P. Bilik [-] , T. Vozabule [-] (46. M. Liebel [-] ) - P. Andrle [-] , J. Hrdina st. [-] (64. Š. Kundrata [-] ) , O. Kiss [-] , M. Bečvář [-] (71. J. Kaplan [-] ) - M. Douša [-]

ŽK: 74. K. Kalný .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.