1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 18:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V dohrávce úspěšnější Letiny


Branky


0

Dohrávka 19. kola se v Dobřanech uskutečnila 27.5. a toto datum nakonec vyhovovalo více hostům z Letin, kteří ukořistili v Dobřanech tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili aktivněji domácí, dokázali si okamžitě vytvořit tlak a od první minuty zavřeli Letiny na jejich polovině. Po zásluze pak přišla odměna v podobě gólu. V 18. minutě napřáhnul zpoza vápna Jan Roubíček, jeho střelu brankář Martin Hop sice vyrazil, ale pouze k dobíhajícímu Milanu Skřivanovi, který ho dorazil do odkryté brány. O odpověď se pokoušeli Vít Pikhart a poté v sólovém úniku Martin Kasl, domácí brankář se ale zaskvěl perfektními zákroky. Hra se rychle přelévala, další šanci měl Jan Roubíček, jehož střelu ale brankář Martin Hop spacifikoval. Následná rána Patrika Smetany skončila pouze na břevně. Velikou šanci pak měli hosté, když se Radek Přibáň prodral do vápna a přihrával na Víta Pikharta, před nímž zívala prázdná brána. Přihrávka Přibáně ale nebyla přesná a Pikhart na ní tak nedosáhnul. V závěru poločasu přišli ještě šance na obou stranách, ale ani jedna z nich neskončila gólem a do šaten tak šli s výhodou domácí.

 

Druhý poločas se odehrával v podobném rázu jako ten první, šance střídala šanci a oba týmy se tlačili do gólových příležitostí. V 52. minutě se dostal ke střele Tomáš Hupač, jeho pokus zaplaval a propadl brankáři domácích mezi rukavicemi do sítě. Vyrovnání vlilo hostům z Letin do žil novou energii a krátce na to se do obrovské příležitosti dostal Vít Pikhart, ale ani tentokrát jeho šance neskončila gólem. Na druhé straně se opět aktivní Jan Roubíček pokoušel vstřelit branku, ale neúspěšně. V 80. minutě mohl poslat domácí do vedení Patrik Smetana, ale jeho pokus výborným zákrokem vyrazil brankář Martin Hop. Radovat se mohli nakonec hosté, kteří se v 79. minutě zásluhou Martina Kasla dostali do vedení. Letiny se poté snažili ubránit výsledek a hrát ze zabezpečené obrany a dařilo se jim to. Nakonec přišel v 87. minutě únik Martina Kasla, kterého fauloval v pokutovém území Michal Opatrný, obdržel druhou žlutou a tím pádem i červenou kartu. Pokutový kop úspěšně proměnil Vít Pikhart a pečetil tak výhru hostujícího celku.



Sestavy


TJ Dobřany
O. Bouček [-] - J. Rajt [-] , P. Mareš [-] , M. Brožík [-] , M. Opatrný [-] - L. Strejc [-] , J. Roubíček [-] , M. Homr [-] , M. Skřivan [-] , P. Polívka [-] - P. Smetana [-]

SK Letiny
M. Hop [-] - M. Baxa [-] , J. Pelíšek [-] , M. Kůs [-] , P. Brašna [-] (75. R. Hanzal [-] ) - L. Kohút [-] (46. V. Hraběta [-] ) , T. Hupač [-] (89. P. Juráš [-] ) , V. Pikhart [-] , R. Přibáň [-] - K. Hajšman [-] , M. Kasl [-]

ČK: 87. M. Opatrný .
Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.