1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.04.2015 14:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepomuk B vydřel v Dobřanech výhru 2:1


Branky


30. V. Švec , 86. P. Váňa
0

Hostující Nepomuk B přijel do Dobřan jako mírný favorit a svou roli potvrdil. Díky brankám Švece a Váňi dokázal přehrát domácí Dobřany poměrem 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Dobřany dnes hájili své hřiště proti Nepomuku B, který stále může pomýšlet na prvenství v lize. K tomu by ale dnes potřeboval získat 3 body a doufat, že Chotěšov a Žinkovy klopítnou.

Zápas byl od samého začátku vyrovnanou bitvou a v průběhu přinesl velkou spoustu soubojů o balon i několik pohledných akcí. Kupodivu se ale ujala pouze jedna a to ve 30. minutě. Na jejím konci stál Václav Švec, který svou trefou dostal hostující Nepomuk B do vedení. Domácím se dlouhou dobu nedařilo odpovědět, až se začal blížit konec zápasu. Nutno říct, že ten nabídl opravdu dramatickou zápletku! Nejprve v 80. minutě dokázal za domácí vyrovnat Mareš, jenže jak se poté ukázalo, na remízu to nestačilo. 4 minuty před koncem se stal zachráncem hostů záložník Petr Váňa, který vrátil vedení na stranu Nepomuku B. Dobřany již na tuto branku nestihli zareagovat a body tak míři do Nepomuka. 



Ohlasy k zápasu



FK Nepomuk B
Petr Osuský: Vyrovnaný zápas, my byli ti šťastnější. Určitě nás mrzí velká spousta neproměněných šancí, ale vezeme domů body a to je hlavní.



Sestavy



FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - M. Březák [-] , V. Březák [-] , V. Janoch [-] , M. Vokurka [-] - M. Viktora [-] , M. Lukeš [-] , P. Váňa [-] , J. Růžička [-] , V. Skřivan [-] - V. Švec [-]

ŽK: V. Janoch .
Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.