Větřkovice si doma zastřílely


Branky


13

Report zaslal David Řehulka

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli bylo jasno

V ideálním počasí si chtěl domácí tým spravit chuť po minulé bezbrankové remíze ve Vávrovicích a jelikož se předtím soupeř ze Sosnové nedostavil, tak se větřkovičtí na solidně připraveném pažitu představili přesně po měsíci.

 

Hned v úvodních minutách se dostal do šancí domácí snajpr Harazin, to ale buď nezamířil mezi tyče nebo mu výborně mávající pomezní zdvihl praporek kvůli offsidovému postavení. V 7.minutě už se Harazin prosadil, když nákop od stopera Lichovníka za hostující obranu zužitkoval lobem ve vedoucí branku. O deset minut později si domácí zakřičeli gól podruhé, když Jan Hluchý vyslal kolmicí koho jiného než A.Harazina a ten se opět nemýlil. Vzápětí dovršil domácí šutér hattrick, když po neposedném míči ve vápně využil nedohody hostujícího hráče a brankáře a neviditelnou tečí putoval balon do sítě - 3:0. To ještě Adam Harazin neměl dost a z krkolomného zakončení připomínající polonůžky sice trefil míč ale branku nikoliv. V 35.minutě se konečně v probíhající sezoně střelecky zapsal i jiný hráč a to David Rychter, který se po rohovém kopu nejlépe zorientoval na přední tyči. A po dalších dvou minutách se střelecky probudil i Patrik Kopl, který tak dobře centroval z levého rohu šestnáctky až míč zaplul na zadní tyč - 5:0. Účet první půle vystavil Harazin, když se dostal po centru k odraženému balonu poblíž penalty a zamířil přesně k tyči. Deštné se téměř k ničemu nedostalo, ohrožovali  domácí branku jen několika střelami ze střední vzdálenosti a s tím si domácí golman poradil.

Domácí navyšovali vedení

 

V začátku druhé půle zářil domácí Jakub Slezák, nejprve zkušeně přehodil vyběhnuvšího brankáře a poté napálil míč zprvní z dobrých 20 metrů přesně k tyči - 8:0. Poté měli ještě domácí „výhodu“ pokutového kopu po faulu na A.Harazina. Domácí fandové radili, ať kope J.Slezák, který tak mohl stihnout čistý hattrick za kratší čas než Harazin, míč si ale postavil P.Kopl a s přehledem orazítkoval tyč. Deštné se od tohoto okamžiku zlepšilo a snížili po pěkné kolmici na 1:8. To ještě hosté kopali penaltu, ale stejně jako domácí ji zazdili, tentokrát rozechvěli spojnici branky. V 63.minutě se hlavou po rohovém kopu prosadil i dobře hrající středopolař A.Vavroš. Ke slovu se ještě přihlásil i střelec Harazin, když proměnil svůj samostatný únik a dal tak svůj rekordní pátý gól v zápase a upravil tak na konečných 10:1. V závěru ještě mohl vsítit hattrick i J.Slezák, na poslední chvíli mu však obránce míč vypíchl nebo v další šanci nenasměřoval míč do branky. Vidět byl i střídající A.Vymazal, který větral hostující obranu a i střela Lichovníka z velké dálky málem slavila úspěch.

 

Větřkovice tak stoupají nezadržitelně tabulkou vzhůru a zkonsolidovaný kádr vedený zkušeným trenérem Kalužou předvádí velmi dobré výkony.



Počet diváků: 66. Rozhodčí: LUDVÍK Radim - NOVÝ Petr (N), NEVŘELA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2018 08:47
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

domácí se snad dočkají první poctivé výhry (pokud tedy soupeř dorazí...)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích