Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.10.2018 14:30

12.kolo, Olomoucký | 1.A třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Beňov si z Určic odvezl jednoznačnou výhru


Branky


3

V sobotu 20. října bylo na hřišti v Určicích odehráno utkání 12. kola, 1 A třídy mezi místním Áčkem a mužstvem Beňova. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizlu hlavního rozhodčího tahali domácí za kratší konec. Nejvíce prostoru k ohrožení určické branky měl na levém křídle Hrabal. Jako by na pravé straně domácí obrany někdo chyběl. Velkou šanci Hrabala z 5. minuty ještě dokázal gólman Hýbl zneškodnit. V 18. minutě však již kapituloval. Nikým nepokrytý výše zmíněný Hrabal pronikl do velkého vápna a jeho střela skončila na tyči. K odraženému míči se dostal kapitán hostí Machač a z blízka rozvlnil síť domácí branky. I v dalším průběhu hry se častěji do šancí dostávali hosté. Nejvíce problémů dělal domácí obraně Machač. V 38. minutě Beňov zvýšil své vedení na 2:0, zásluhou Navrátila. Určice se v prvním poločase často do šancí nedostávali až na několik vyjímek. Střela P. Halouzky skončila těsně vedle tyče a střelecký pokus jeho bratra Ondřeje tyč orazítkoval.

 

Hned na začátku druhé půle pronikl do nezkoncentrované obrany Zbořilák a hosté vedli 3:0. O osudu utkání tak bylo rozhodnuto. I domácí si po změně stran vytvořili několik šancí, ale bez gólového efektu. Hosté se činili častěji. Postupně mohli vstřelit další branku Zbořilák, Hrabal, Kytlica a Machač. Ten se nakonec v závěru utkání 2x trefil do černého a navýšil vedení svého mužstva na výsledek 5:0.  

 

AUTOR: LUBOMÍR KAPRÁL



Sestavy


TJ Sokol Určice
T. Hýbl [-] - P. Vodák [-] (76. M. Hýbl [-] ) , P. Halouzka [-] , L. Zelina [-] , P. Mlčoch [-] , O. Halouzka [-] , J. Dračka [-] (46. M. Grulich [-] ) , T. Menšík [-] , M. Bureš [-] (59. F. Kotlán [-] ) , J. Frehar [-] , V. Slezák [-] (69. D. Sosík [-] )

FC Beňov
J. Jaš [-] , P. Janalík [-] , J. Hrabal [-] (81. J. Dohnal [-] ) , V. Dýčka [-] , J. Zbořilák [-] (64. L. Mika [-] ) , L. Vyhňák [-] , R. Suchánek [-] , V. Nesňal [-] (76. J. Jemelka [-] ) , D. Navrátil [-] , F. Machač [-] , T. Kytlica [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: VEDRAL Roman - SEDLÁČEK Libor, HRBÁČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2018 10:31

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2018 21:15

Tip: výhra domácích